muhtesem...
kazasız belasız
maşallah abi hakket proje olmuş bu bittiğinde güle güle keyfinin çıkara çıkara kullan allah kaza bela vermesin
herhangi bir hareket var mı acaba? Tek merak ettiğim proje desem yeridir ama habersiz kaldık.
allah kolaylık versın
rabbım utandırmasın
çıktığınız bu yolda keyfini,tadını ve huzurunu yasamanız dileğiyle...çok başarılı bir çalışma olmuş
yok osman bey satmadım henüz
yani herşey istediğimiz gibi olmuyor. AVK da işler çok fazla yogun bu yüzden de çok zaman alıyor. açıkcası koca bir yazı boşa geçirdik diyebilirim... ama bende artık sıkılmış durumdayım şu ara daha hızlı ilerliyoruz, inşallah nisan sonunda yürür hale getirirsek hemen kasa kaporta işlerini halledip binmek istiyorum...
jantlara sarıl yat uyu valla
haziran geldi sen gelmez oldun
adama dedim abi sizin ekibi çok sevdim herkes ayrı bi çatlak
bana dedi ki aynen bizde akıllı yok ki
la zaten bizim akıllıyla işimiz yok ki
araçta ciddi ilerleme var motor şanzıman ve ön takım provaları bitmek üzere provalardan bittikten sonra direksiyon pozisyonu ve caka ile kaynak işleri var bu tempo ile giderse ve eksta bişey çıkmazsa ağustos sonu eylül gibi rodajı başlar aracın, Mustafadan izin almadan bunları yazdım hatam varsa kusura bakmasın
senin izne ihtiyacın yok araba seninyazdıklarında da Eksik yok tamamdır.
![]()
yıllarca forumlarda proje okudum takip ettim çogunda sahibinden çok ben heyecanlandım bazen kızardım; "hadi be abicim güncelle artık şu konuyu" diye kendi kendime konuşurdum... şu geçtiğimiz 1 -1buçuk senede anladımki öyle kolay güncellenmiyor![]()
Ama Senat'ında dediği gibi şu ara maşallah çok hızlı ilerliyoruz ön takım, yürür, taşıyıcı, frenler traves komple corvette C5 olarak 190 nımızda yerini aldı artık LS motor orjinal yuvasındaymış gibi yerini kolaylıkla alabilecek![]()
ancak böyle hızlı bir ilerlemeyi görünce bende heves edip zaten battık bari tam olsun diyerek Arka taşıyıcı traves vs. komple C5'e geçmeye karar verdim. Aslında bu durum hep aklımdaydı ama önce arabayı çıkartıp biraz binip ondan sonra yapacaktım ama bu seferde ikinci bir iş yapmış olacaktık. Bu yüzden şimdi yapmaya karar verdim![]()
sevindirici tarafı eğer sorunsuz aktarmayı başarabilirsek ABS ve T.control'üde adapte etmemem için bir sebeb yok gibi görünüyor.![]()
Diğer konuda da belirttiğim gibi Telefon konusundaki kayıplarım bu konu resimleri içinde geçerli ben yine elimdekileri ekliyorum şimdilik. Telefon sorununu çözer çözmez yeni resimleride eklerim,
Bu arada son zamanlarda pek araştırmadım yeni bir gelişme varmı diye ancak eğer projeyi sorunsuz bitirmeyi başarabilirsek AVKservis, TeamArt ve benim içindünya çapında bir proje olmuş olacak sanırım
![]()
Haydi buda BONUSSS olsun
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)