Çok kaliteli proje olmuş. maddi ve manevi emeklerinize sağlık..
400hp ler yakında gelir inşallah.
tebrikler kekuti.
Çok kaliteli proje olmuş. maddi ve manevi emeklerinize sağlık..
400hp ler yakında gelir inşallah.
tebrikler kekuti.
Dr.ECU
o zaman çok içten bir maşşallah, bilinçli görerek en iyiler seçilerek dewam eden bir proje. walla çizgi roman gibi takip ediyorum. ne güzel bir uğraştır bu modifikasyon işi dedirtiyor insana. umarım sağlıklı, temiz güçler elde etmeye dewam edersin keyfinle biner gazlarsın inşallah.
bu arada pistteki kötü dsg tecrübemden sonra bende oil cooler taktım 3-4 ay oldu çoook memnunum şuanda. Akıllıca we uygun yapılmış bir modifikasyon işlemi bence. umarım bir gün rastlarım hızlılar sokağında incelemek isterim.
bu güçler otomobilin için optimum güçler, herşeyi salla çooooooook eğleneceksin bilgine![]()
Erkekler büyümez oyuncakları büyür...
bu arada dei titanium lar çok tatlı duruyo
Dr.ECU
başından beri takip ediyorum çok profesyonel ilerliyorsunuz. emeğinize sağlık..
Maşallah kardeşim tekrar, Allah kaza bela vermesin,
işallah en yakın zamanda hedeflediğin 400+'lara ulaşırsın.
Gerçek anlamda ateş etmiş onuda es geçmeyelim![]()
kekuti dun bi f430un ön tamponunu yakmışsınız ntvde alt yazı geçti
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Kerem'cim proje cok kalıtelı ve muazzam güzel tebrik edıyorum sızlerı.Ülke de arac tune etmek bırseyler yapmak sır gıbı saklandıgı ıcın sizin gibi paylasımcı ınsanlar cogaldıkca sektor cok daha fazla gelısecektır.
Parca secımlerı calısılan garajlar ınsanlar vs hepsı bu ısı bılerek yapanlar takımından.400hp ye ulasmak suan gozuktugu kadarı ıle cok zor degıl.400hp ve mini kalıtesınde ruhunda bır araba kullanmak cokcok keyıflı olacaktır..Benım sahsı fıkrım buyuk enjektoru ve dıger sensorlere gecmeden 350hp de bu sekılde bir süre sürüp arabayı tanımak ve cıkabilecek eksıklerı gozlemlemek faydalı olacaktır.Onun dısında eklenecek hıc bırsey yok.Masallah..
Arabana uzun yıllar keyfıle bınmen dılegıyle..
Dynodynamics merak edersen kac hp dıye herzaman beklerım..
DynoDynamics in Ecutuned
Eyup selam,
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim.. Suan ***** hava cok sicak, hala daha eksiklerim var. Oncelik olarak lastik, kaput kesimi ve bazi sensor degisikliklerinden sonra bu gucle yola cikmak istiyorum..
Ilk hedefim, meth sorununu cozmek(pompada bir ariza vardi) sonrasinda devir bandini 7500 lere cekip, bu setup ve ayni basinc ile ne alabiliriz ona bakacagim.. Sonrasinda Allah buyuk
Her hangi birsey gizledigim yok. Hersey net olmali bence, kolay kolay kopya edilebilecek bir setup deil. Parca almakla bitmedigini 5 ay evvel gordum malesefZor safhayi gectim, butce el verdikce eksikleri tamamlayip oyle kendimi otobana aticam gibi duruyor
Maddi ve manevi anlamda cunku fazlasiyla yoruldum
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
mükemmel olmuş maşallah insan içinde farklı duygulara girer kesinliklebi tur atmak isterdim sağ koltukta
Allah kaza bela vermesin..
Allah kaza bela göstermesin , ekibinizi ve araçları sıkı takipteyim. Dostluğunuza fitne,fesat karışmasın , başarılarınız daim olsun. Her şey harika görünüyor.
ABO TRADING
STR
kekuti ataşehirden bileti alıyo muyuz panpa
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
https://youtu.be/AH-p5krupi0
1.0 barda apaciligin doruguna cikalim dedik, Mert kardesimle biraz eglenelm dedik. Umarim begenirsiniz![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Maşallah kankam coook guzel olmuş
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)