Maşallah emeğinize allah nazarlardan saklasın.
Printable View
Maşallah emeğinize allah nazarlardan saklasın.
Ne kadar DEV bir erkek :D
kusursuz oldu sanayide yattın kalktın ama değdi, ayn, sisqo herkesin emeğine sağlık kırmadan güle güle kullan cano :)
maaşallah güzel proje güzel araç. kazasız belasız.
turbo tr td05 yazmıştın değişiklik mi yaptın? resimde sanki başka bir turbo var gibi
Tesekkurler, onceki sayfalarda yazdim diye hatirliyorum sanki. Turbo Iskender abinin talebi sonrasinda degismek zorunda kaldi.
Manifoldu cok koseli kaldi ve Iskender abi "ugrasma gel Gt serisine donelim, ben manifoldu bitiricem turboda kaputa sigacak" dedi ve beni tavladi :)
Yeni turbo gtx28 ;)
Maşallah motor içi gayet güzel ,derli toplu olmuş Kerem .Agız tadiyla bin insallah .
Az once yolda tecrube yapma sansimiz oldu. Yag fazla isiniyor, basinc gormeden 15 dakika 100 120 km ile gezdik stadin orda. 105 110 dereceleri gordum.
Oil cooler sart oldu :) Cuma montajini yapacagim. Cumartesi de ayarda olucaz.
Ayrica motorun icerisinde duran fakir su deposunude aluminyum ile degistiriyoruz. Siparisini verdik..
Az kaldi az :)
Cumartesi ordayız o zaman:)
Eski halini bilen biri olarak proje beni fazlasiyla heyecanlandirdi umarim beklediginden daha iyi olur hersey , kesene bereket kazasiz belasiz gazlamalar
üşüyoruz reis
okuyan okudu gören gördü edit
Maşallah kerem heycanla beklemedeyiz. umarım herşey isediğin gibi yolunda gider çok emek verdin çok uğrastın.
Fikirleriniz icin tesekkurler.. Ozgun canim cigerim, hala bilgi paylasimi yapiyoruz. Takildigimda yardimci da oluyor.. Proje de adi gecmese bile beni yonlendirdigi yerler var. Emegini hice saymak olmaz. Tamamen farkli sebeplerden ötürü de Ozgün'ün firmasini tercih etmiyorum.
Mini'de stok turbo ile rekor gucler aldigim ve 4 aracimizida yaptirdigimiz Manic firmasi ile calisacagim..
E tuners bana cok uzak. Uzaktan log alip muhattap alabilecegim birisi yok malesef.
Antalya da olsam dusunebilirdim ancak Istanbulda bu isi yaptiramam.. (Keza yaptigi araclarida yakindan takip ediyorum :) ) Ayni Ozgun gibi karsilikli fikir alisverisim olan arkadaslarda var E tunersda..
Kirmizi araca gelince de, bana gore (kendi gorusumdur) cok ugrasildi. Benden cok daha evvel bitirilen bir aracti kirmizi.. Ancak bazi seyler tecrube edilmeden yola firlatildi adeta..
Suan icin Mami abide saniyorum ve guzel guc almislar. Ama bahsettiginiz araci Etuners da tam anlamiyla yurutemedi.. Ben yazilimda degil, mekanikte ufak sorunlar oldugunu dusunuyorum, keza Mami abide sorunu cozmus ve kafasi cok rahat gazliyor :) benim aracta bitsin, insallah abi kardes gazlicaz, sozumu aldim :)
O yuzden yaptigim isten, kullandigim malzemelerden, cahille cuheyla ile bu isi yapmayacagim anlasilmistir sanirim ;) Projenin 5 ay surme sebebi bu zaten :)
Kerem Manic nerede Stage 4-5 araç Tune etmiş örneğini gösterebilir misin? Sana atılacak yazılımı ben sana söyleyeyim de bilmediğin bir kaç şeyi ögren. Bayçu abimiz sana Custom yazılımı yapıp, Manic adı altında arabana atacak, sende arabanda Manic var sanacaksın. Bizim kırmızı Mini'de, bizimde sandığımız gibi arabamız oraya geldiğinde sağlam gelen araba sübap çaktı, volan kesti, iki kere motor indirildi bindirildi; daha saymakla bitmeyecek işlerle karşılaştık. Araba sübap çaktığında turbo dağıldı, sıfır turbo aldık. Atılan yazılımla orada bizden habersiz arabayı deneme amaçlı 2 Bar üstü basınç açmaya çalıştılar ne güç verecek diye. Yeni taktığımız turbo bir ay dayanmadan patladı. Bu kadar özen göstermişsiniz bence son işini de özen göstererek yap. Gerekirse yurt dışıyla irtibata geçip yazılım al. E-tuners'le ilgili emin ol maslak sanayidekinden daha çok yardım alırsın... Adamlar Türkiye'de değil dünyada araba yürüten firma. Neyse para senin pul senin emek senin ama kendini bir şey sanıp Custom yazılımı Manic diye çakanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Hayırlısı bakalım inşallah yanılırım:D
Kerem Manic nerede Stage 4-5 araç Tune etmiş örneğini gösterebilir misin? Sana atılacak yazılımı ben sana söyleyeyim de bilmediğin bir kaç şeyi ögren. Bayçu abimiz sana Custom yazılımı yapıp, Manic adı altında arabana atacak, sende arabanda Manic var sanacaksın. Bizim kırmızı Mini'de, bizimde sandığımız gibi arabamız oraya geldiğinde sağlam gelen araba sübap çaktı, volan kesti, iki kere motor indirildi bindirildi; daha saymakla bitmeyecek işlerle karşılaştık. Araba sübap çaktığında turbo dağıldı, sıfır turbo aldık. Atılan yazılımla orada bizden habersiz arabayı deneme amaçlı 2 Bar üstü basınç açmaya çalıştılar ne güç verecek diye. Yeni taktığımız turbo bir ay dayanmadan patladı. Bu kadar özen göstermişsiniz bence son işini de özen göstererek yap. Gerekirse yurt dışıyla irtibata geçip yazılım al. E-tuners'le ilgili emin ol maslak sanayidekinden daha çok yardım alırsın... Adamlar Türkiye'de değil dünyada araba yürüten firma. Neyse para senin pul senin emek senin ama kendini bir şey sanıp Custom yazılımı Manic diye çakanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. Hayırlısı bakalım inşallah yanılırım 😂
UTQR veya Kakus,
Herhangi bir magduriyetin vs var ise baska bir konu altinda sikayetini paylasabilirsin. Burasi benim proje konum ve kirmizi arabanin yasadigi ticari sikintilar beni hic ilgilendirmiyor..
Ote yandan satilmis bir arac suanda baskasinda ve arabasi yuruyor.. Bir yerde bir hata varmis demekki.. Satilan maldan sonra yasadiklarinizi anlatip arabanin yeni sahibine zarar vermeyin
Salicakla kal
Sattıkdan sonra degil ozamanda bu laflar gerekli kişilere söylendi.
Ben sorumun cevabını alamadım hala stage 4 5 Manic yazılımlı bir araç göster bana lütfen custom yazılımı çakmasın manic diye gözünüzü açmak istedim ama sizi gözünüz açılmaz kardeşim illa patlayacak ozaman demişti diyeceksiniz siizn şuan olayı şeffaf tarafsız bakamama sebebiniz onlara muhtaç olmanız çünkü altarnatifiniz yok ve muhtaçsınız ben bildigimi gördügümü herzaman söylerim ve demiştinki diger yorumlarda o araç birden bire yola atladı hazırlıksız dynoya çıkmıs hard yazılım yapılmıs araç herzaman hazır demektir benim gözümde. dyno 350 verip araba 300 gidiyosa o ayrı tabi :) ras gele fazla dogruları konuşmak insanları üzüyor neyse zaten sizin yazılımcı milletin thplerini motorunu patlata patlata bayagı bi tecrübe edindi umarım sizde sıkıntı yaşamaz acemiligini atmıştır umarım :D
ayrıca araba yürüyor demissin ama dr.ecu yürütüyor bunuda biliyosundur umarım :) atılan o fasulye pilav yazılımı ah manic di sanırım yok yani yada manic adı altında custom çakmaca :) :)
Ben cok sukur kimseye muhtac degilim. Dunya kadar para veriyorum. Kimseye de hayatimda muhtac olmadim, olmam!
Manic'in Kore de yaptigi 3 tane stage 4 arac var. Iyi incelersin google'da bana sormana gerek kalmaz. Araba baskasinda oldugu icin konusmayacagim daha fazla. Bir maduriyetin varsa ben Manic degilim, ben powershop degilim.
Bu isin icinde de uzun zamandir varim ve neyin ne oldugunu az cok idrak edebiliyorum..
Neyi idrak edip edemiyeceginden yana şüphem yok ama cebindeki paranın çöpe gidip gitmemeside beni ilgilendirmez ben bildigimi yaşananları gördügüm için yazdım sana karşı bi kasıtım yok yanlış anlama beni. zamanı gelince bana burdan arkadaş haklıymış deme yeter sadece.