bugune kadar 3 tane mini degistirdim. (2 tanesinin hala sahibiyim) 3unde de manic yazilim kullandim. 'fasulye pilav' yazilimla bukadar ciddi gucler aliniyorsa eger, ben fasulye pilava raziyim. muhtemelen kerem de razi olcaktir.
ki bugune kadar gordugum (gozumden kacan varsa affola) en hizli stock turbolu 2 mini SEC08 (seckin) ve LAM10 (mert sonad) dur. bu araclarin ikisinde de 'manic' yazilimi kullanildi. bu 'manic' sayesinde millet yeniden mini yuklemeye, veya yuklemeyen de miniyi ciddiye almaya basladi. he dyno'da alinan gucu gercegi yansitmiyor deniliyorsa da, rolling videolarinin izlenmesini tavsiye ederim. LAM jcwnin denedigi pdkli 997 carrera bizzat kendi aracim ve bizzat kendim denedim, ve bizzat kendim LAM'i gecemedim. gozumle gordugume inanirim.
ama lutfen yalnis anlasilmiyim, herhangi bir marka fanligim yoktur. su an honda marka iki aracim var, birine ozgune haftaya yazilim yaptiricam, digerinin de projesi bitince yine ozgune gidecegim. ama ozgunun hondada ne kadar iyi oldugu tartisilmazsa, manicin de minide o kadar iyi oldugu tartisilmaz.
bugun 10 mini daha alsam 10'una da manic yazilim yaptiririm, cunku soylenilenle degil, kendim tecrube ettim, kullandim, denedim, gordum.