Baya baya baştan araba üretmek gibi olmuş.
Büyük sabır emek tebrikler
4 çekermi araba göremedim yazıyorsa da bir yerde ama galiba değil şaft değişmiş vs
Printable View
Baya baya baştan araba üretmek gibi olmuş.
Büyük sabır emek tebrikler
4 çekermi araba göremedim yazıyorsa da bir yerde ama galiba değil şaft değişmiş vs
Çok ciddi emek var helal olsun kesenize bereket..
Abi siz ne yaptınız yaa :D :D Beynim karıncalandı,gözlerim karardı. Bana bişeyler oluyo :D :D
maşallah herşeyi mükemmel olmuş çok değişik bi fantezi valla
:) Kelimelerin bittigi nokta :)
Samimi olarak söylüyorum, fotolara küfür ede ede baktım :)
Kesenize bereket çok güzel bişey çıkmış ortaya :)
Maşallah....
Kesenize bereket Maşallah. Olur da bu arabayı bir gün satarsanız mutlaka açık arttırmayla satmak lazım:)
Çok güzel olmuş Serencem, ellerinize saglık.
harika , Kazasız belasız kullanın.
Çok başarılı bir araç çıkmış ortaya. Güle güle kullanın, sergileyin.
Bazı sorularım olacak. Ne kadar sürede tamamlandı? Mcchip ile de mi iş ortaklığınız var? Eğer cevabınız hayır ise, neden o firmayı tercih ettiniz? Daha önceden benzer değişimler mi yapmışlar? Motoru Almanya'dan 0 mı aldınız? Almanya'da ki modifiye fuarlarına katılmayı düşündünüz mü?
Memur gibi sorular sordum ama cevaplarsanız sevinirim :)
keşke far yıkamaları iptal etmeseymişsiniz :)) şaka bi efsane olmuş konu project carmış şimdi farkettim herkese ceza yağacak gibi :)
bu proje ne kadar'a mal oldu sorması ayıp herşey istediğiniz gibi mükemmel bi araba cıkmış ortaya böyle bi araba ne kadar'a mal oldu sanayide yay ısıttırır gibi gidip kw' ya custom coil yaptırılmış.. tırnakları ısırarak okudum Zevkli insansınız Vesselam
Burak emeğinize sağlık
Forumda sanirim unutmayacagimiz konular arasında olacak bu guzel emek dolu konu.
Muazzam olmuş elinize sağlık kesenize bereket
Maşallah :D
http://www.kralcaps.com/media/created/crmctc.jpg
Bir kendi arabama yaptiklarima baktim birde bu konuya kendimden utandim resmen ya,masallah diyecek birsey yok...
Hacı müthiş olmuş valla, helal olsun.
Motoru nasıl işlettiniz ? :D
maşallah allah kaza bela vermesin.
maşallah kralım valla bayildim burda ne emek sarfettmişşiniz ne paralar dokulmus ayrı gurur duydum sahsıma maşallah 41 kere
hayyy maşallahh bizdeki projeyse bu ne yada bu projeyse bizdekiler ne??? bizde psikoloji falan bırakmadın maşallah :) allah kaza bela vermesin
Bu direk sanat eseri olmus :) Helal olsun