Her şeyin özenle seçiliyor ve yapılandırmanın da aynı şekilde ilerliyor olması gerçekten güzel sonuçların ortaya çıkacağının teminatı niteliğinde, en çok satmayı düşünülmeksizin yapılıyor olmasını sevdim ki bu sonuca da yansıyor bkz: komple boyarenkli roll cage istiyor bağırıyordu s2000, direksiyon simidim ve orta konsolumda karbon olsun dış güzelliğim içime yansısın diyordu
nazarlardan uzak kazasız belasız keyifle yapın keyifle binin inşallah
![]()
Cok guzel masallah. Asilin aracta supercharge vardi bir zamanlar. SC'li haliyle tek videosunu ben cekmistim guzeldi baya
https://www.youtube.com/watch?v=ZL4olgffoeQ
Onur
14' f30 316
Hassas bir toplama işlemi gibi görünüyor. Kararında güzel dokunuşlarla topluyorsunuz aracı bence. ve titiz bir şekilde yapıyorsunuz. Konuyu saptıracağını düşündüğümden orasını karıştırmıyorum ama araç fiyatını dahil etmezsek ne kadara mal oldu? özel değilse kalem kalem yazabilir misiniz?
Maşallah bu afet bişi olmuş, Allah nazarlardan kazalardan korusun. Emeğinize sağlık güle güle kullanın. Her erkeğin istediği tarz ve renkte bir araç olmuş![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
bu arada guncel olsun,
bugun aracin supercharger montaji bitti, yarin ozgunun dukkaninda beyin takilip yazilima girecek.
kasnak konusundaki yardimlarindan oturu fatih abiye tekrardan burdan da tesekkur etmek isterim.
evasive tarafindan voltex fenderlar ben donmeden yetisir denmisti, ancak bu pazar turkiyeye donuyorum ve daha parcalar japonyadan yeni cikmis. artik onlari donusumde geri kalan parcalarla beraber yollayacagim. zaten janti degistirmeden fenderlari taksam jantlar cok icerde kalirdi. boyacimda boyasi hazir bekliyor
aemin gostergesi afr gostermedigi icin wideband da takmak zorunda kaldik bu arada..
fotograflar elime gecince paylasacagim...
doayen!
konuyu bayadır görüyordum ama aynı s2000 konularından bıkmıştık,girdim deli oldum![]()
Enfes olmuş güle güle binin,devamını bekliyoruz![]()
bu arada montaj esnasinda bir iki fotograf ve video geldi arenimodan
videoyu paylasamiyorum fotografi paylasayim, su an bu saatte hala sanayide ugrasiyorlar, ne yapsam odeyemem haklarini...
emrenin araci ile bir pozBKM & DOA
![]()
doayen!
Tom'un plaka iyiymişşimdi reklamlar
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Doa, bence bkm gibi kaputa güzel bir şekil verBiraz daha action kat derim
İlk canlı gördüğümde bkm yi Türk plaka olamaz dedim bu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)