Mini'yi 7. kata park edip Voltex'i benim park ettiğim 3. kat'a park etmeni rica ediyorumgörmek için 7 kat aşağı inmek zorunda kalıyorum zira
![]()
Mini'yi 7. kata park edip Voltex'i benim park ettiğim 3. kat'a park etmeni rica ediyorumgörmek için 7 kat aşağı inmek zorunda kalıyorum zira
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ramazan günü bir maşAllah demek istedim.
hahaha abi butunluk icinde yatiyolar 7de guzel guzelama senin icin cikartirim ayip ediyosun
her acidan cekince farkli renk cikiyo valla ben de tam anlayabilmis degilimama geceki hali hosuma gitti
cok tesekkurler..
doayen!
Masallah , kazasız belasız inşallah...
Citreon DS3 1.6 THP 156 HP
maşallah kör olduk![]()
abi bu aracı modele uyarlamayı düşünüyorum acaba tamponları aldığınız firmada ön tamponun 3D çizimi var mıdır? yoksada macuna kuvvet![]()
T Y P E R T U R K E Y
cok tesekkurler..
cok tesekkur ederim..
tesekkurler
acikcasi bilgim yok.. ancak evasive motorsports limitli uretim olarak yaptirmisti kendi s2000lerinin modelini (lacivert voltex olan) belki onlarla iletisime gecebilirsin bu konuyla ilgili olarak..
doayen!
modifiyenin can çekiştiği bu zamanlarda böyle kaliteli işler görmek çok güzel tebrikler her ayrıntı her parça mükemmel maşallah araca
CİTROEN C2VTS
PEUGEOT 208 THP
Abi muhteşem,süper,harikulade,şiir,mermi..Çok iyi ya![]()
bu arada gecen hafta bugra ile ikas ekibi olarak the makina cekimi yaptik. s2000'in de goruntuleri olacako geceden birkac kare ekliyorum
![]()
doayen!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)