kazasız belasız
güzel proje olmuş
lpg den kurtulmak da cabası![]()
Hayırlı olsun güzel olmuş bu araca yakışan iş.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
maşallah güzel proje yalnız emme manifoldu küçük kalıyor daha custom bişeyler yada başka marka kullansanız daha iyi olur
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Harbi helal, azmettiniz ve en kralını yaptınız. Parçalara felan baktimda çok prof olmuş hacılarhelal olsun valla tekrardan. Güle güle kullanın. Karincalanmalar başlamış bu işin sonu turbo olur kaçarı yok
![]()
Not: ne yaparsanız yapın evlenmeden yapın
Tekrardan güle güle kullanın inş gençler
01 CLIO RS
00 CLIO RS
13 POLO GTI
09 LEON CUPRA
Elinize sağlık.Çok güzel olmuş.Torpido da ip gibi maşallah.Lpg olayını hiç sevemedim.Hiç lpg li arabam olmadı.Anadol 50 kuruş yakıyordu.Onda bile yoktu.Sizin de lpg'den kurtulmanıza çok sevindim.
Teşekkürler abi
Eyvallah kardeeeeşDaha depo alacağız ona göre
Emme manifoldu küçük kalmıyor aslında sadece gaz kelebeği küçük onuda en kısa zamanda 60 lık ile değiştiricez. Teşekkürler
Abilerin en kılı en titizi Allah razı olsun turbodan önce boya işimiz var çok renkli olacak sonraki yaşamındaEvlenmeden düğün parası yiyor zaten kızlar bilse hayatta elletmezler
Çok teşekkkürlerTorpido 20 senedir üstünde silikon vs hiç bir şey sürmediğimiz ve ön cam renkli olduğu için sağlam kaldı. LPG bu arabada artık yok ama diğerlerinde var hala
Ne fotoğrafı paylaşayım abim bu kadar işte malzeme buKaporta boyaya girince paylaşırım bolbol
Kardeşim benim Allah razı olsun biraz geç oldu ama oldu sonundaUfak bi çatarapatara videosu yükledim 5 yada 6. postta. Motor içinede zamanla el atıcam komple mavi hortumlarını arıyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)