Maşallah büyük emek var araçta ama cok iyi olmuş.
Oncelikle Masallah demeliyim Takdire deger bir proje Ellerinize saglik Almanlari kiskandirir bu kadar emek güzellik Kazasiz kullanimlar.
Skoda Felicia Bremsschalter
Buda Bonus...
Golf 1 16VG60 Turkey ( No Exhaust ) - YouTube
VOLKSWAGEN MOTORSPORT
Yavaş yavaş eksikleri toparlıyorum vakit buldukça dün bi 2 saat vaktim vardı dedim içini dizeyim
![]()
VOLKSWAGEN MOTORSPORT
Terk edilmiş bir RETRO
Bıcı bıcı yapmış bir RETRO
Şimdilik Bu Gösterge Takılı
Buda Gelecekteki Retronun Sahibi Semih Altundağ
![]()
VOLKSWAGEN MOTORSPORT
maşallah çok güzel olucak eminim eline çoğu araç su dökemicek...eskiler bilir vardı bir mk1 kırmızı sankoda satılmış usta yüklemişti yine oda g 60 lıydı sanırım subaru typer evo delip geçiyordu şuan garajda yatmakta motoru yürürü hala iyi çoşkun diye bir arkadaşımızda....
Golf 1 16VG60 Turkey ( No Exhaust ) - YouTube
Renk Gelsin.
Projede emeği geçen
Silindir Kapağı - Gaz Kelebeği ve Manifold PPR Motorsport Kaan
Elektrik İşleri için VW Tech Veysel Usta
Diğer işleri yaptığım PowerMekanik Garaj a
Katkılarından dolayı Teşekkür Ederim....
VOLKSWAGEN MOTORSPORT
maşallah kazasız belasız sürüşler![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
MK1 düşündüğüm bugünlerde örnek aldığım projelerden biri : ) sanırım son 1 yıldır takip ediyorum.
Maşallah diyeyim, Allah nazarlardan saklasın.
Torpido işçiliği için referans almam mümkün olur mu ?
Arkadaşlar vakit nakit buldukça arabayla uğraşıyorum son zamanda egzoz ve motor içindeki boru hortum işleri bitti gibi. g-lader kayışını takıp motor aktif olarak çalışacak inşaAllah ( tabiii çalışırsa)
Son resimler
![]()
VOLKSWAGEN MOTORSPORT
Ah be abi çok güzel ya...
Egzost işi için sabit bir kalıp var mı acaba ? Buna benzer 51'lik bir tesisat da ben düşünüyorum.
Maaşallah Allah kaza bela vermesin
Projeyi uzun zamandır takipteyim. En kısa zamanda biter inşallah. Ön göğüs torpido kaplamasında kullanılan malzeme nedir acaba, bilginiz var mı ?
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)