"zorluyodum" dan kastım tabiki geçemiyordum ama 9.4 süresi olan fk2 nin 200+ kmh lara kadar kıçında oluyodum tabi kg avantajımı kullanarak
Bu setup bizim için alt zemin Oluşturuyor benim 500 hp sınırım var (şahsimın) bunun üzerine çıktığımda sınırları zorlamış hissedicem ( :
+olarak şunu belirtiyim tutunma sorunum olmassa 1000 kg ve 500 hp ile güzel süreler çıkacağına inanıyorum
yok estafurullah teşşekkür ederim bu şekilde beni uyarman ince detaylar vermen bunlar parayla satın alınamıycak şeyler farkındayım lakin setup aracın üzerinde rodajda bitti o yüzden hani bu saatten sonra yola çıkmadan turbo küçültmem anlamsız olur ama tabiki yola çıktığımda gereksiz görürsem verdiğin bilgilerden faydalanıcam
Hayırlı olsun proje... zamanında Bilal Aktepenın yaptıgı vti 1.6 idi galiba 5.88 süresi vardı 35tende büyüktü galıba setup
biladerim ronay çok sevindim bu arabayı aldığına vallahi bi motor eksiği vardı onuda sen hallettin;
koltuklar çok solmuştu döşemeleri değiştirmekle çok iyi yapmıssın işciliği çok beğendim.
motor konusunda zaten hiko dayımın işçiliğine laf eden taş olur![]()
kazasız belasız kullanman dileğiyle güzel kardeşim...
-- Japan center --
Buğracığım çok teşeşkkür ederimaynen dediğin gibi kasa görsel vs herşey tamam lakin motordan yana şansızdı bu araba inş herşey yolunca gider istediğimiz gibi olur herşey
kankim teşekkür ederim cansın
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim saolunn![]()
Maşallah araca rodaj sonrası videolarını bekliyorum meraklakozmetik olarak harika olmuş içi dışı. makyajlı ek9 görünüm favorim EK'da
![]()
Maşaallah abi Allah tutunmayı nasip etsin
peki abi muayenede sıkıntı çıkartıyorlar mı sonradan turbo besleme ile ?
Sakla setup 'ını gelir zamanı
10 numero 5 yıldız. turbo vtec gibisi yok. önemli gördüğüm bir kaç tavsiyem var daha önce benzer setup yaptığım için (1700cc sc6262)
turbo biraz geç doluyor, kesici yazdığınız gibi 8900 belki 9000 üstü çekilecek. 5.vites 9100 gibi benim yağ pompası iflas etti dolayısı ile krank egzantirikler bile çöp oldu. önlem almanızı öneririm.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)