Allah Kaza Bela Vermesin Alptuğ .. Çok Kalite İş Çıkmış.. Güzel Günlerde Kullan
Allah Kaza Bela Vermesin Alptuğ .. Çok Kalite İş Çıkmış.. Güzel Günlerde Kullan
Oem Yedek Parça
Oem Çıkma Parça
Hondacikmamotor.com
AKINCI GARAGE
faceden de yazdıgım gibi gördüğüm en güzel en kaliteli ve başarılı işçilik emegi geçenlerin emegine sizinde kesenize bereket kazasız belasız
Konu 16EC813 tarafından (03-09-2017 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Yavaş yavaş sonlara gelmeye basladık arkadaslar pek resım ekleyemedım yazamadım ozelden cvp veremedım kusura bakmayın kaldıgım yerden dvm edıyorum arabanın dış tampon vs daha gelmedıgınden eklıklerle devam edelım dedık benzın fıltresının montajını yaptık
Ufaktan bi crom parlatıcı yaptırayım dedım daha guzel durdu
Methanol tanklarının ışıkları vs bıttı bu durumda
Omp yangın tupunun montajı bıttı manıfolt uzerıne daha cok onem verdık allah korusun olası bı durumda
![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Ozellikle yangin sondurucu kismi isin top seviyesi olmus
Bekliyoruz devamini![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Son hallerıne geldıkten sonra eksıklerımız arasında korna yoktu onları hallettık
Aracı artık yurutmeye başalamıstım ve bayramdan once cıkartmak ıstedıgımden ıslerı bıraz hızlandırdık rot balans ışlemlerını yaptırdım yaptırmadan once Arka 1.2 Ön 1.0 cm spacer lar takıldı bu arada
Tekrar aracı gunperformance a getırdıkten sonra 2 cesıt fıltre kullanıcagımda deneme yapıyorduk motorun son halının resmını atıyım
Ve tampon kaput vs tum parcalar adem ustadan yavas yavas gelmeye baslandı saolsun tam istedıgım gıbı yaptı carbon detayları cok kullandım tum parcalarda
![]()
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
tam işlemlerı bıtmedı daha arkaya ufak rollcage yapılıcak onumuzdekı hafta ve dış görsel olarakta ufak eklentılerı olucak en son bıttıkten sonra prof resımlerı ve dyno dbn ı paylaşıcam arkadaslar herkese tek tek tşk ederım ıyı dıleklerı ıcın
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
Aşırı hard duruyor araç, maşaallah
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
masallah gercekten, super sporlari aratmiyor..
hem kesenize bereket; hem de zevkinize saglik.
keyifle kullanin ve gelismelerden bizi mahrum etmeyin.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Turkiyede ki modifiye anlayisina bikac beden buyuk bi proje.
Masallah keyifle kullanin. Emekleriniz bosa cikmasin Insallah
Tek tek tesekkurler arkadaslar iyi dilekleriniz icin
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
maşallah aracınıza...
arka tampon delikleri agresif görünüyor genel olarak beğeniyorum ama aerodinamik vs olarak bi etkisi var mı olumlu yönde merak ettim
Aga sen naptın ne ettin yıkım katliam facia çekilin yoldan kovboy geliyor bu ne güzellik ne profesyonellik maşallah.
Yangın söndürücündeki bilinçliliğine kurban kazasız belasız
Alptuğ emeğine sağlık canlıda gördüm Maşallah dedim![]()
:ramo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)