Eventuri intake kit hayirli olsun. Uzun zamandir Eventuri yi internetten takip ediyorum. Turk kullaniciya henuz denk gelmemistim. Maliyeti ne kadar oldu, testlerdeki sonuclar kadar iyi bir intake kit mi ?
Eventuri intake kit hayirli olsun. Uzun zamandir Eventuri yi internetten takip ediyorum. Turk kullaniciya henuz denk gelmemistim. Maliyeti ne kadar oldu, testlerdeki sonuclar kadar iyi bir intake kit mi ?
Tesekkur ederım daha once İNJEN EVOLUTİON KİT kullanıyordum hava onda dolanıyordu bunda on ızgara ıcıne yapılan ıslemle hava akısı dırek olmus oluyor cekım gucu cok kuvvetı ve ısı yalıtımı cok ıyı sadece ıntake borusunu custom olarak degıstırıcem mevcut oem uzerıne takılıyor cunku fıyat olarakda euro kuruna gore degısıklık gosterebılır ben 2.750 TL ye almıstım. bayılıgı arkadasım fıyat alabılırım.
GOLF MK7 GTI
PASSAT 99 B5 1.8 OTM.
SCIROCCO 1.4 TSI DSG STAGE 2 PLUS SOLD
GOLF 6 1.4 TSI DSG STAGE 2 SOLD
ASTRA H 1.6 SOLD
Guzel fiyat, bu fiyata degecegini dusunuyorum. Muhendislik acisindan baya kafa yoruyorlar yaptiklari kitlere, kendi videolarinda filtre sesi diger filtrelere gore cok daha farkli, sizin aracta nasil oldu sesi? Mumkun olursa video atabilirmisiniz ?
Maşallah her şey 4-4 lük olmuş , görmek istediğim projelerdenhayırlısıyla biter inşallah. Eventuri yi seçmenizde özel bir sebep var mı ? bende Eventuri - Integrated ve APR arasında kaldım ancak APR aldım yine carbon, apr nin dyno sheet biraz daha iyi gibi geldi tercih ettim.
ABO TRADING
STR
GOLF MK7 GTI
PASSAT 99 B5 1.8 OTM.
ASTRA H 1.6 SOLD
GOLF MK7 GTI
PASSAT 99 B5 1.8 OTM.
ASTRA H 1.6 SOLD
GOLF MK7 GTI
PASSAT 99 B5 1.8 OTM.
ASTRA H 1.6 SOLD
Çok iyi proje. Birşey merak ettiğim için sorucam, golf 7r ile golf 7 gti motor kapak vs birçok parçası aynı mı ?
Maşallah hızlı ilerliyorSormayı unutmuşum aracın yazılım vs işlemlerini kim yapacak ?
ABO TRADING
STR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)