Maşallah, parça maliyetleri hakkında aşağı yukarı bir tutar paylaşabilir misiniz?
Maşallah, parça maliyetleri hakkında aşağı yukarı bir tutar paylaşabilir misiniz?
Cok guzel proje tam saka makinasi olmus
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Teşekkür ederim
Sağolun Teşekkürler
Türkiyedende compact çıktıTeşekkür ederim
Amin ALLAH Razı olsun
Teşekkür ederim
Aslında fiyatlar az çok belli, Bunu detaylıca Yazabilirim Bir sonraki post üzerinden
Bir arkadaşımız yorum atmıştı amerikan park coil diye, O arkadaşlar otobanda 3.16 yazısını okuyup selektör yapıyorlar öncelikle yol veriyorum sonrasını hayal edinTeşekkürler.
Konuyu keşke daha önce açsaydımVerilen emeği anlayan insanlardan olumlu yorum almak mutlu ediyor.
bu güç ile arkası çok tehlikeli olur. iyi direksiyon ister.
Emeğinize sağlık
ESki compact kullancısı ve motorun yetersizliğinden şikayetci biri olarak imrenerek takip ediyorum. Bol foto isteriz.![]()
Instagram: mutusgarage
Masallah super proje. Elinize saglik.
On farlarda bilerek mi sedan fari kullandiniz ? Coupe fari daha hos olurdu sanki
heyecan verici maşallah, bagajı uzatmak derken E46 CSL in orjinalinde olan ve DUCKTAİL gibi görünen bir uzatmamıdır yoksa başka bir şekildemi?
Hey maşallah,kesenize bereket.Çok ama çok güzel olmuş,jantlar oz futurayı daha çok seviyorum ama üstündekilerde şuan kesinlikle güzel. Daha fazla fotoğraf ve video bekliyoruz kesinlikle.İnstagramıda takibe aldım
Başlığı görünce Fatih' in dediği gibi amerikan park, jant, press' li bişey bekledim ama konuyu okuyunca büyük keyif aldım. Olmayanı yapmak her zaman hoşuma gitmiştir, gerçekten şaka makinesi olmuş. Devamını bekliyorum, kazasız belasız.
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Benim hayalimi gerçekleştiriyorsunuz.
Bende de e46 ti vardı tek farkı m donanım ve mercekli far vardı aracımda.
Dıştan standart bırakıp motoru m3 yapmayı çok düşündüm ama kısmet olmadı sattım.
Hala daha geri alıp şaka makinası mı yapsak diye düşünürüm![]()
Drehmoment ist wichtig
Şahane ötesi bir Proje olmuş... facebook ta falanda denk gelmişti ..
2 önerim var nacizane .. makyajlı kasa değildi normal m3 tamponu ve m3 evo 2 çok kollu jantlar bu arabayı efsane ötesi yapar..
ellerinize sağlık inanılmaz keyifli olmuştur..
bir arkadaşım geçen sene e46 compacta takmıştı S54, ama motor yürüyen hariç standardı bozmadı, sizin de hem elinize hem kesenize sağlık...
maşallah. baya emek var aracınızdai ankarada da s54 motorlu ti var. tabiki o kasa olarak tamamen orjinal![]()
Find what you love and let it kill you
böyle bir proje bu kadar basit anlatılmamalı
bu konudan kitap yazılır..
maşallah kazasız belasız kullanın,herşey gönlünüzce olsun
médiocrité partout
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)