Muazzam bi proje. Bence kısa bile anlatmışsınız. Kesenize bereket. Hurda leş M3 kovalamaktansa yarı fiyatına otoban faresi yaratmak çok çok daha mantıklı.
Cesaret işi bi de.
Otoban faresi mi dedim ben? Çok az demişim![]()
Muazzam bi proje. Bence kısa bile anlatmışsınız. Kesenize bereket. Hurda leş M3 kovalamaktansa yarı fiyatına otoban faresi yaratmak çok çok daha mantıklı.
Cesaret işi bi de.
Otoban faresi mi dedim ben? Çok az demişim![]()
Aslında yapılan işleri az anlattım haklısınız, Tam anlamıyla bitirince Tekrar detaylı bir konu acarım, Keşke yarı fiyat olsa, belki yarı fiyatından biraz fazla olabilirdi Kıllatmasaydım, ama maalesef yapım gereği bir DSC için 4 günümü harcadım 3,4 Hafta önce yağ pompası zinciri biraz bol diye, Ana yatak, Kol yatak, Gergiler zincirler hepsini değiştirdim![]()
Bu arada Sadece disk balata takmak ile frenler tam anlamı ile güçlenmiyor arkadaşlar, ABS Beynide bu işte çok büyük rol oynamakta. Normal bir abs beyni ile e46 m3 abs beyni arasında ciddi basınç farkları var, Normal abs beyni var olan diske göre basınç gönderiyor, e46 m3 abs beyni e46 m3 diski için basınç gönderiyor
Konu webomur tarafından (26-05-2018 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.
Ufku geniş, Belleği Tam, kusurlu bir Hobici
Linux System Administrator
E39 M5 S62B50
E46 Compact M3 S54B32
200 SX S14 RB25 Swap
kesenize bereket çok geçerli bir proje olmuş kazasız belasız
Harika proje.
Standart bir e46 ile e46 m3'ün şasi farkı var mı?Biçimden ziyade malzeme,sağlamlık anlamında soruyorum.
Bazı e46'larda amortisör kulelerinde mantarlaşma, çatlama oluyor diye okumuştum.M amortisör -yay sertliği artacağından ve daha güçlü bir motorun arka aksa verdiği bükme etkisi fazla olacağından arka kuleler daha kolay hasar görecek gibi geliyor.Bunun için bir önlem düşündünüz mü?
Yeşilyurt/Akevler civarında park halinde gördüm maşallah dedim yanlış hatırlamıyorsam arka tamponu yoktu![]()
Hayırlı olsun, Türkiye için iyi proje ama dünyada emsali çok var, en son kırığın biri 335d motoru koymuştu 700 hp'lerde geziyordu ve daha yüklüyordu![]()
Kaporta olarak diyorsanız da E46 makyajlı kasanın yapılmışı çok var. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok, dünyada denince fazla iddialı olmuş![]()
maşallah hocam gerçekten çok keyifli bir proje olmuş. yapılanı tekrar etmektense yapılmayanı yapmak eminim çok daha zevkli oluyordurumarım aklınızdaki herşeyi gerçekleştirirsiniz. kazasız belasız
![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Genellikle ülkemizde Bmw'nin compact otomobilleri pek sevilmez hâtta 3.16'lar gibi üvey evlat gözüyle bakılır fakat siz e46 compacta farklı bir bakışaçısı katmışsınız. Muazzam güzel ve hakiaten Türkiyede tek bir proje olmuş tebrikler☺
YouTube
Harika.. Selam olsun..
Çok iyi olmusvtebrikler
EVOLUTION X
Cümleten selamlar, Aracım Dün itibari ile mustafa abime geçmiştir, Ege Tuning - Mustafa Birsesli
Kazasız belasız güle güle kullanması dileğiyle, Mustafa abiden de bana nissan 200 sx geçmiştir.
Ufku geniş, Belleği Tam, kusurlu bir Hobici
Linux System Administrator
E39 M5 S62B50
E46 Compact M3 S54B32
200 SX S14 RB25 Swap
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)