Kardeş böyle ölmeyiz füze at bize füze... Maşallah muazzam olmuş kazasız belasız.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Maşallah çok güzel aracınız. Beyaz renk + carbon detaylar ve jant mükemmel
Biz de aldığımız led ampul gümrüğe takılmayınca mutlu oluyoruz işte![]()
ABO TRADING
STR
Aracın çok güzel kardeşim maşallah. Kazasız belasız kullan. Ufak bir Türk bayrağı sticker'ı iyi giderdi aslında aracın üzerine.
Amerika bu işlerin ana vatanı. Orada yaşamanın kıymetini bil. Bende Boston'da kaldım 1 sene biliyorsun söylemiştim. Gerçi çok oldu.Ama işim gücüm burada olmasaydı kesin Amerika'da kalmak için elimden geleni yapardım.
Bizim buralarda olmuyor artık bu işler pek eskisi kadar. Hem vergiler hem de artan döviz kurları buna müsaade etmiyor maalesef.
Jantlar özellikle kan ağlattı... Güzel olmuş kazasız belasız kullan.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Carbon bayılıyorum ya elinize emeğinize sağlık harikulade olmuş![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Herkese iyi yorumlari icin tesekkur ederim. Konu birkac gun once bos gorunuyordu sanirim Data Base problemi oldu anlamadim :consufed: ama suan gorunce cok sevindim. Tekrar herkese tesekkurler
Yeni gazlama videosu burda bu arada
YouTube Radar dedektoru ve bildigim yerlerde surmeye calisiyorum ama tabi ki olmayacak diye birsey yok tutamiyorum kendimi![]()
ABO TRADING
STR
son attığın videoyla an itibari ile böbreğimi satılığa çıkarmış durumdayım.İlgilenen olursa yazabilir.Hergün minimum 2 litre su içmiş,hatasız.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
usada olsam bu tip araçlardan alınacak 2 seçenek var bence , biri genesis coupe biride 350z vallarenk falan cok güzel maşallah arabaya
Videoda beyaz fd7 yi görene kadar ağzım kulaklarımdaydı sonra hevesim kaçtıAraçlara ve aracına maşallah.
Okuma alışkanlığı
olmayan toplumların
ömrü lâklâkla geçer!
Adminlere söylicem sen gönderi paylaşma,,, maşaallah
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)