maşallah abi b*kunu çıkartmışsın![]()
Bir oda malzeme hep fotoğraflardan gördük biriktirdik olmasaydı belki aklımda kalırdı. İnşallah sorunsuz iyigünlerde kullanırsınız.
orjinal kırmızı sticker'lı kutular ve poşetler cidden mutluluk veriyor
kesene bereket![]()
Tesla Model Y Sr
Uzun süren bir parça tedarik aşamasından ve pandeminin ekonomik etkilerinden dolayı proje çok uzadı ama sonunda artık finale geldik.
En son gelen oem parçalardan sonra aracı kaportacı arkadaşa teslim ettim. İlk etapta kendim sökebildiğim parçaları söktüm. Boyama işlemi sırasında boya tozu gelmemesi önemliydi. Ki zaten izolasyon da yapılacağı için iç trimleri, koltukları vs sökmek daha mantıklı olacaktı.
Aracın ön torpidosu sökülecek. Sonrasında aracın motoru tesisat dahil komple sökülecek. Motor içini de aracın dış rengiyle aynı yapacağız. Bir sonraki aşama ile alakalı yine fotoğraflar atacağım buraya.
Takip eden, destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.
![]()
Konu Burak53 tarafından (13-09-2023 Saat 12:35 ) değiştirilmiştir.
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Hayal projelerimden biri full orjinal EK9 yapmak. Böyle düzgün güzel yapılan bir proje görmek çok güzel. Cebinize ellerinize emeğinize sağlık![]()
Volvo S60 / Volvo C30 / Mercedes - Benz Citan (O Artık Başkalarına Yar Oldu...)
honda aşkım depreştimaşallah çok güzel insanın arabasına bazı şeyleri kendi yapabilmesi onun zevki, tarif edilemez
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Projede son durum nedir acaba?
Bu arada ellerinize sağlık araç şu anda çok güzel olacak gibi gözüküyor.Türkiye'de böyle orjinal parçalarla yapılan proje çok olmuyor.
haha eyvallah abi. güzel zevk ama çok pahalı artık)
teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. araç komple söküldü ve kaporta işlemleri bitti. motor içi boyandı, kurudu, bu hafta motoru geri takacağız. sanırım haftaya komple boya işlemi bitecek. ertesi haftaya kalma ihtimali de var tabi.. sonra toplamaya başlayacağım. güncel fotoğrafları yakında paylaşırım.
Vvvvvvvvvvvvvvvv
Konu gökan tarafından (20-08-2022 Saat 03:20 ) değiştirilmiştir.
www.honda-tech.com
aracın motoru, motor tesisatı, iç trimleri vs her şey söküldü, paslı yerleri elden geçti, tekrar astarlandı, boyandı ve motorumuzu geri taktık.
sıfırlamadığımız çok az şey kaldı araçta. bu süreç gerçekten çok yorucu oldu. fotoğrafları paylaşayım sizinle. evdeki parçaları aracı teslim aldıktan sonra kendim takacağım sonra da muayene işleri var. airwalker tamponu sonra takacağız. ben yine paylaşımlar yapacağım. herkese sevgiler, selamlar.
![]()
……………:…..vvv
Konu gökan tarafından (20-08-2022 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.
www.honda-tech.com
Konu gökan tarafından (20-08-2022 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.
www.honda-tech.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)