Maşallah çok güzel ilerliyor.
Bu gün yeni sanayideydim. Uğrayacaktım ama işim geç bitti, yetişmem gereken başka bir yer vardı, uğrayamadım.
Kayseri'de böyle bir araba böyle bir emek ilginç ve şaşırtıcı ellerinize sağlık tanışmak isterim.. Birde o göğüsü kaplayan kayseride demeyin kalpten giderim öyle düzgün iş yapabilen varmı sanayimizde??
e46 '99 3.20i Manuel X, e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, e36 '96 Coupe 3.20i X, e46 '01 3.30ci gri X, e46 '03 3.30ci siyah X
E46 2003 3.30Cİ Stellgrau :X , e92 Coupe 3.20d 2012
projeyi yeni keşfetmeme rağmen konuyu bir çırpıda okudum muhteşem işçilik çıkartmışsınız emeğinize sağlık. Kezban çok yakında sosyetede yerini alır.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Maşallah çok iyi olmuş Orjinal poryaları mı 5 bijona çevirdiniz yoksa 5 bijon porya olarak mı değişti.
Sakla setup 'ını gelir zamanı
Selam millet,
Naber nasılsınız?
Ben koşturmacaya devam işten arta kalan zamanlarda dükkana gidip arabayı topluyorum
3 5 güncellemeye yapayım dedim sona yaklaşıyoruz biraz biraz
Bu görmüş olduğunuz saygıdeğer vites konsolu
bunun normali çok güzeldir. Bunu sevmeyin.
Değişik bi çalışma ile yeniden sizlerleyiz
Saygı değer abilerimiz tahta kestirip ilginç bi şekilde vidalayıp double ekran teyp sığacakken
bi bölümü kapatmış.
Söküyoruz
Dışı deri kaplanmış
Derinin kaplanma amacı bence kırıkları birarada tutsun diyeydi :s
Sökelim
hafiften kendine geldi. Dikdörtgen delikler namıdeğer broadway cam açma tuşları için ayrılmış bölümdür.
yanlış görmüyosunuz. Daha önceden bu çerçeve kırmızı maunla kaplanmış evet.
temizleyelim
kırıkları havya ile tutturuyorum yamuk olmaması için. sonrasında arkadan delikli sac atılcak
Çoğu yerden çatlamış
Parçaları birleştirdim deliklerin arkasından sacı ısıtıp yapıştırdım
Deliklere plastik damlatıp dolduruyorum
fazlalıklar zımparalandı boşluklara tekrar damlattım
Zımparalandı kalanlara macun çekilip boyancak..
Ta daa. The kezban uyanıyor
Resimleri upload edemiyorum site hata verip duruyor. yarın tekrar deneyeceğim kalın sağlıcakla..
Son resimde bi rahatlama geldi ki anlatamamElinize sağlık hocam büyük heyecanla bekliyoruz vallahi
![]()
'14 Seat Leon TDI
valla sende peygamber sabrı var kardeşim ne diyim allah gönlüne göre versin
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)