Aleyna baba gibi parmak ile gösterilecek araç olmuş. Ellerinize emeğinize kesenize bereket. Daha detaylı foto ve video da bekleriz.
Aleyna baba gibi parmak ile gösterilecek araç olmuş. Ellerinize emeğinize kesenize bereket. Daha detaylı foto ve video da bekleriz.
Gümrükçüyü takip olayına çok güldüm,
Araba şahane olmuş. Ağız tadıyla binmek nasip olsun, kazasız belasız.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
15 sene önce saçları arkaya jöleyle taranmış bir abimiz biniyordu caddede görmüştüm bunuvay be yaşlandığımı hissettirdi bu arabayı tekrar görmek
![]()
Konu atituti tarafından (23-01-2020 Saat 23:19 ) değiştirilmiştir.
Eski sahipleri bilinen bir araç olması tercih sebebi idi ama çok şükür güzel oldu, teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
bu dünyaya 1 kere geldik, yolda kalma fobim varTeşekkür ederim.
Son foto canımsınÇok teşekkürler.
Teşekkür ederim, Sağolun
Olması gereken bu diye düşünüyorum, Basit işler değilde, ileri dönük daha çözümler daha net
ilk compact m3 aracımıda muhammet sancak (mami custom) yaptı, çok keyifle bindim çok insanın gözüne battı biz binemiyoruz bu nasıl her gün arabasına biniyor, şehir dışına gidiyor vsişin aslı izmir de muhammet sancak olmasa bu hobiye dahil olmazdım.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
hahaha içtin kahkaha attım, Teşekkür ederim foto video alışkanlığım pek yok şöyle bir instagram hesabım var Omur Akgun (@driverizmir) • Instagram photos and videos ama resim olayına biraz zaman ayıracam, bir sonraki post 'a kaporta ile ilgili resimleri atarım.
buradan gümrükcü hasan bey 'e selamlar, Çok teşekkür ederim
ben 25 gösteriyormuşumilk plakasını değiştirmedik anıların taze kalması adına.
Teşekkür ederim, Sağolun
Ufku geniş, Belleği Tam, kusurlu bir Hobici
Linux System Administrator
E39 M5 S62B50
E46 Compact M3 S54B32
200 SX S14 RB25 Swap
Pazartesi günü aracı ermat Hüseyin Keskin 'e teslim ettim, ilk gün Plastik tamirleri yapıldı, 2. gün söküldü 3 ve 4. gün kaporta üzerindeki ufak tefek göcükler düzeltildi. yarın boyaya hazırlanacak.
![]()
E39 M5 S62B50
E46 Compact M3 S54B32
200 SX S14 RB25 Swap
Yine muazzam bir reborn olmuş.Kesenize bereket gerçekten ciddi maliyet.Uzun yıllar kazasız belasız binmek nasip olsun.
Mami Custom'ında ellerine sağlık.
Ağız tadıyla binmek nasip olsun. Emeklerinize sağlık
sabah sabah eridim ya..
helal size emeğinize,çabanıza sağlık güle güle kazasız belasız kullanın inşallah
bu arada compact m3 ne oldu? forumunu kopuk kopuk takip ediyorum merak ettim onada hayran kalmıştım
Konu Yarbay tarafından (06-02-2020 Saat 07:31 ) değiştirilmiştir.
Maşallah , emeğinize sağlık . 200sx'i ayrı bir seviyorum . Forumda böyle konuların çoğalması dileğiyle.
Satilikken niyetlendigim 2 sx ten biriydi. Birini dogukan manco aldigi, demek digerinide siz
Şaka bir yana sizin gibi birine gittigi icin cok memnun oldum. Bu araclari hakki ile degerlendirmek gerekiyor. Sizler gibi emek harcamadiktan sonra pek stabil olmuyor ogrendigim kadariyla. Keyifli surusleriniz olsun.
Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmaniz dilegimle.
dinamomotorsport.net
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, aracım bitti uzun bir bekleyiş olduğu için günlük olarak biniyorum
şöyle bir video bırakıyorum İzlemek için Tıklayın
Konu webomur tarafından (31-03-2020 Saat 19:17 ) değiştirilmiştir.
E39 M5 S62B50
E46 Compact M3 S54B32
200 SX S14 RB25 Swap
Şöyle direk erişim
E39 M5 S62B50
E46 Compact M3 S54B32
200 SX S14 RB25 Swap
Konuya ufak bir güncelleme getireyim, Bundan 2,3 hafta önce özgün güleç bey arabamı uzaktan yazarak 100-200 7.5 sn süre aldım. e30 1.4 bar şeklinde. 1 bar e5 ile 9.5 sn. uzaktan değilde, yazma işlemi araç içinde olsaydı eminim 7 saniye altına inilir idi![]()
Şöylede ufak bir antreman yaptık.
Aracımı günlük olarak kullanmaya devam etmekteyim. Sürekli olarak yenileme devam etmektedir.
E39 M5 S62B50
E46 Compact M3 S54B32
200 SX S14 RB25 Swap
maşallah araca bizim ülkede anca oyunlarda alabileceğimiz araçlar maalesef uzaktan hayranlıkla izliyoruz sadeceallah kaza bela vermesin ağzınınız tadıyla binin inşallah
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)