Maşallah çok güzel proje olacak diğerleri gibi emeğinize sağlık, kesenize bereket... Renk konusunda midnight purple der ve susarım![]()
Maşallah çok güzel proje olacak diğerleri gibi emeğinize sağlık, kesenize bereket... Renk konusunda midnight purple der ve susarım![]()
Çok güzel, keyifle takip ediyorum. Bu da güzel olacak eminim. Kırıkı çıkık işi için geçmiş olsun.
Benden nardo'ya +1
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Çok güzel bir s13 daha hayata dönecek. Benim favorilerimden biri bu renk kodunu bilmiyorum. Birde iddialı bir renk arıyorsanız eğer gold rose'da olabilir.
![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Proje için çok sevindim ama fotolarda bende de görünmüyor. Daha kalıcı bir mecraya yükselirse daha iyi olabilir.
Sorun hızlıresim kaynaklı sanırım. Fotoğrafın linkini yeni sekmede açtığınız zaman sizi ddos kontrolü gibi bi şeyden geçiriyor. Fotoğraf açıldığı zaman düzeliyor tüm hepsi görünür oluyor
Imgur: The magic of the Internet kullanın. En iyisi bence bu site.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
özellikle nsx kaiser silver diyorum veya bir arkadaşımız benden önce söyleniş r34 millenium jade![]()
ben de oyumu bmw kartelasındaki bir lacivertten kullanıyorum.
BIARRITZBLAU METALLIC (363)
![]()
"Korkmadık, savaştık"
Bir zamanlar Ankara da Ustamın kalfası Rahman'daydı.Kaplamayi söktüğümüzde kötü sürprizle karşılaşmıştık.Babası ölmeden bı sataydin şu arabayı diye diye sattirmisti.😊
Daha önceki konularınızı da severek takip etmiştim.Allah sabır ve kolaylık versin.S13 emin ellerde...
Herkese selamlar. Resim yükleme olayını çözdüm sanırım
Birazdan resimleri atacağım.
Konu ferhatgunes tarafından (12-05-2021 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir. Sebep: deneme yapıyodum
Diğer araç kadar kötü durumda değilmiş. Ben beğendim. Allah kolaylık versin.
Renk olarak önerim bmw'den olacak. Aracın karakterini yansıtacak renkler :
1. Laguna seca blue
2. Alvit Grey Metallic
3. Twilight Purple
4. Atlantis Blue
5. Speed Yellow
Coğrafya kaderdir
Yeniden selamlar.
Biraz uzun zaman oldu gibi görüşmeyeli.
Yasaklardır Tam kapanmadır derken biraz yavaş ilerliyor ne yazıkki konu..
İş yerinden boş vakit bulmuştum 3 5 gün Kayseriye gidesim geldi.
Hem aracın kaporta işlerini hallettirmek için Hem de 3 5 sökmem gereken yerler vardı onlar aradan çıksın diye yola koyuldum
ufaktan elimde olan fotoğrafları paylaşayım.
Bu arada beynin siparişini verdim. Elime geçince yavaştan beyin tesisatını yapacağım.
Bu iş için eve bi oda yaptım 2 tane masa aldım raad raad çalışayım diye
laf kalabalığı yapmadan;
şöyle elimizdeki fotolar..
aracımızın genel hatları güzel görünüyor. ufak tefek sürtüşmelerden dolayı göçükler mevcut
mesela arka çamurluğun köşe kısmında biraz göçük var biraz da teker önündeki kısımda
kazınmayan yerleri kapı içleri kaldı, bir de kapı altları
motor evindeki kasa tesisatı role kutuları abs modülü vs gibi sökümesi gereken parçaları/ kabloları kardeşim ben sökersem karışmam olacaklardan dedi
bana da hem iş olsun hem de boşluk değerlendirilsin diye iş çıktı
arka çamurluğun iç ve alt kısmında bulunan havalandırma. Hem su gideri tıkanmış hem de bi değişik bişiyler olmuş. Parçayı söktüm
Ordan çıkan toprak ile domates biber eksen saksıya günlük 2 3 kilo mahsül verir
yıkadım temizledim.
elim değmişken bagaj içini falan da yıkadım
bunlarda lastik kapakları o giderlerin. Temizledim.
after kısmı
tesisata geçiyoruz.
burda bişeyin havalandırması vardı. normalde burda olmaması gerekiyor. Direksiyonu sağdan sola alırlarken buraya koymuşlar. Çamur mahzeni gibi altı.
yanında da abs modülü var.
e tabi abs modülü de burda değildi normalde. Çeviriken fren rekorlarını büküp büküp sokuşturmuşlar. yamuk yumuk hepsi. İlerde bi çözüm bulucam onlara da..
abs yi aldım sessizce yere...
Bunun çalışabilirliğini nasıl anlayacağım bilmiyorum. Sanırım aracı yürüttükten sonra bakacağım durumuna
bu orjinalinde olan otomatik şanzuman shifter i sanırım. koddan o çıktı..
bu da abs nin kartı..
hiç çalışacakmış gibi durmuyor böyle bakınca
oem beyin tesisatını da aldım.. Bunu Westinghouse un arkasından delip geçirmişlerdi. Altta görünen de üstte bahsettiğim bişeyin havalandırması. Bol hortumlu adını bilmiyorum
onun adı bol hortumlu olsun...
Kasa tesisatımız ve 2 dal role kutumuzkabloları seviyorum nedense. bunu da gizlerim büyük ihtimal. Bunu da yaparsam gizlediğim araç sayısı 5 olacak sanırım
Şöyle genel hüzünlü bi birsürü çok iş var bakışı..
Babam orda otururken sökme yeter diye söyleniyor. Ben de bunlar fazlalık çöpe gidecek diye gıcık veriyorum
Şöyle motor içinin %98.7 sökülmüş hali
Kalan yerleri kazımaya başladım.
Ne yazıkki kazıma videoları bu araçta çekemedim. Kardeşim yoğundu. Tripot gibi bişi almalıyım sanırım ama çok geç sanki
Akşam olmuş. Giderken babam beni de çek dedi
Ertesi gün kaportacı Osman amcaya götürdüm.
Burası anten deliğiydi. Hiçbir arabamda kapattıramadım bunu ama bu kez başardım![]()
bi öncekinde de kaportacı unuttuğu için kapattıramamıştım ha bugün ha yarın derken kalmıştı öyle
Eskiden spoiler takmışlar sanırım ayaklarının deliklerini de kapattırdım derken fotolar bitti
Bayram sonrası devam etmeye başlayacağız. Bi yandan eksikleri gidermeye çalışıyorum.
Baskı balata volan geliyor bayramdan sonra.
intercooler radyatör ıvır zıvır kalıyor. onları da boya bitimine kadar halledeceğim.
bu arada tamponlar type x kouki istiyorum bakalım bişekilde çözebilirsem onları da boyaya yetiştireceğim
inşallah bagajdaki fren lambasını bulabilirim
Şimdilik görüşmek üzere. Saygılarımla...
Ferhat GÜNEŞ
Konu ferhatgunes tarafından (12-05-2021 Saat 01:26 ) değiştirilmiştir.
Renk konusunda henüz karar veremedim. Fakat söylediğiniz kodlar olmasa da renkler olarak düşündüğüm 5 renk bunlar
Millenium Jade (JW0)
Midnight Blue (TH1)(Orjinal Rengi)
Midnight Purple (LX0) (çok pahalı olabilir)
Nardo Grey
Alvit Grey
Üstte arkadaşın bahsettiği yeşilden
Bakalım henüz zaman var gibi görünüyor. Seçmek o kadar zor ki hep aklım seçmediklerimde kalacakmış gibi hissediyorum
dedi ve isuzu kırmızısından sıktı geçti![]()
Selamlar..
Evde boş zaman geçirmeyim dedim. Arabaya motor değerlerini okumak adına gösterge paneli yapayım dedim.
elimde arduino uno ve 16x2 lcd vardı. şuan için kodları oluşturmak ve deneme yapmak amacıyla biraz küçük olsa da yüzde 90 bitmiş durumda
giriş yazılarımız şöyle
Bu ana ekranımız. Giriş yazılarımızdan sonra bu ekran geliyor.
16 sütun a 2 satır olduğu için ifadeleri anca bu şekilde sığdırdım.
Water Temperature
Air Fuel Ratio
Oil Pressure
Map(boost)
Kod aşaması ve sensörlerin kalibrasyonunu yapınca büyük ve oLed veya Nextion ekrana geçireceğim.
Bir de arduino uno yu nano ile değiştiricem. Nano yaklaşık ekranın mavi görünen kısmı kadar.
Sonrasında baskı devresini yapıp 3D yazıcı ile uygun bi yere çerçeve yapıp takacağım.
Bu 2'nci ekranımız. Bir buton yardımı ile geçiliyor bu sayfaya
Başka bir buton yardımı ile de menü şeklinde yaptım. Değerleri tektek göstersin diye.
Tabi butonları mouse'daki scroll tekeri gibi bi encoder ile değiştirip kaydırmalı türe geçireceğim
şimdilik butonla geçiş yapılıyor.
Encoder a geçirince daha kolay olacak. Peak değerlerini değiştirmek alarm durumlarını değiştirmek gibi seçenekler ekleyeceğim
1 2 saat tarih falan da koyarım
Hatta elimde değişken direnç gösterebilecek 2 tane potansiyometre vardı 1 de LDR vardı. onlarla idare ettim
videosunu da şuraya bırakayım.
Bi yandan bu da bitsin
Keyifli günler dilerim..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)