yaw kaan bende sordum yokmuş bunları cok güsel denk gelmiş almışlar süper koltuklar vallah bir ebay yapsakmı neyn,:)
Printable View
yaw kaan bende sordum yokmuş bunları cok güsel denk gelmiş almışlar süper koltuklar vallah bir ebay yapsakmı neyn,:)
evet koltuklar denk geldıde aldık ama cok basarılı tavsıye ederım gayet memnunum bıde alt kmerlıkte yastık var alt kemer daalmıo tutuo onu
benımde yasım 22 de ya abi dedın ya noktalama hatası var sole olmalıymıs cumle
musa, abi aracın........
=)))))
Direksiyon çok güzelmiş. Artık video bekliyoruz. :)
çok güzel proje inşallah daha güzel bir motorla devam edersiniz.başarılar musti ve mut cu arkadaş
saolun ama daha proje bitmedi hayati 2 parcayı bekliyoruz LSD & stage4 debriyaj...
çok güsel gidiyor, içte tek eksiklik o vitesin old. konsolda malzemesi gozukuyor içindeki o sırıtıyorr tam1 drift aracı olmuş kazasız belasız binmek nasip olsun
kazasız belasız inş...
Pazar günü Olimpiyat Stadında test edeceğiz aracı.Ondan sonra varsa eksikleri buraya yazarız gene.
Fotoğraflar pazartesi burada.
malesef bitik debriyajla ve LSD olmadan test edicez ama yag ısısına falan bakmamız lazım tabikide
Bu arabayla drift haricinde,ayar degısıklıgı ve cage takarak tırmanma yarışlarınada katılınabilir...
alt takımı kırmak istersen evet =)
boyle e36lara alisik olmadigim icin once bi garipsedim ama
amacina uygun,guzel parcalar kullanilan bi arac hazirlamissiniz.birazda farklilik lazim ara sira..
iyi driftler :)
Tırmanma,ralli kadar kırıcı olmuyor ama tabi driftten çok daha fazla zarar verici olur ama onunda keyfi ayrı...Projede başarılar..
Kaç gibi olucak otopark testi??
musa abi yarın kaçta denemeye başlayacaksınız ? ona göre bende gelmek isterim izlemeye
bu bir show olucak aynı zamanda pugcuların bulusmasına gıdıcez show yapııcaz aynı zamanda test edicez ondan dolayı mustafaya sorun bende kacta bılmıorm bız erken buluscaz
Bundan sonra bunun gibi bi video bekliyoruz sizden araclarınız nerdeyse ikiz:))Büyük ihtimal biliosunuzdur ztn
http://www.youtube.com/watch?v=K0gCH6ri4RY