Herkese selamlar, uzun zamandır foruma üyeydim fakat takip etmekle yetiniyordum açıkçası, sonra dedim ki neden benim de bir konum olmasınO zaman E36'mın geriye dönük fotoğraflarıyla günümüze kadar ve bundan sonrası için yaptıklarımız, yapacaklarımızı anlattığım bi konum olsun. Elimden geldiğince zaman ayırabildiğimce uğraşıyorum bu nedenle eksik yanlış olursa şimdiden affola
Araç bilgileri:
Renk: DiamantSchwarzz
Model: 1994
Kasa tipi: Coupe
Motor Mekanik Bilgileri: M50 3.0 Stroker / 866 Krank / 313 Kol / 84,5 Piston / 400 Kapak / M50B25 Manifold / Pembe Enjektör / 4.4 Kelebek / Hulktune Harici Beyin / Launch Control-Als Control / Aem 4.9 Afr/ ZF 2.8 Şanzuman / Kalın Kafa Şaft / 3,64 Küçük Kafa Kaynak Diferansiyel / E46 Direksiyon Power ve Kutusu
2022 Yılının sonlarına doğru e36 coupe arayışı içerisindeydim. Ankara içinde 20-25 tane kadar coupe'ye gidip baktım ama bütçem dahilinde baktığım araçların hepsi turşu, bitmiş okeye dönen arabalardı. Kimi motor mekanik anlamda kimi kaporta anlamında. Tam umudu kesip e39 bakmaya başlamıştım ki sevdiğim yazılımcı bi abimin ilanı görmesiyle bu araç ilana girdikten 1saat sonra yanına gidip baktım. Baktığımda araç diğer baktıklarıma göre zaten çok çok iyi kondisyondaydı. Kendi gözümle görebildiğim kadarıyla baktıktan sonra o zamanlar motor mekanik işlerimi yaptırdığım Ankara Ym Garaj - Yasin Muslu abime götürüp mekaniksel anlamda bakmasını istedim. Araç ondan geçer not aldı.
Kasa kondisyon olarak oldukça güzel bir araba. 94 model olmasının verdiği eksikler vardı ama zamanla hepsiyle tek tek ilgilenecektim. Araca 25 Aralık 2022 tarihinde baktığımda muayenesi yoktu. Bundan dolayı ve Bursaya gidip gelmem gerektiğinden dolayı satışını 1-2 gün sonra alacaktık fakat bir pürüz çıktı. Aracım orijinalinde Otomatik Şanzıman olup sonradan manuele çevrildiği için muayenede kaldı ve kırmızı listeye düştü.
Doğumhane kapısı tadında muayene sırası beklerken
Araç muayenede kırmızı liste ile kalınca çekme belgeli satış almaya karar verdim ve eksperin yolunu tuttuk. Tavanında direklerinde ve birkaç parçasında daha boya yok. Boyalı yerler de zaten düşük mikron çıkınca aracın satışını bu şekilde aldık.
18" Style 32'lerle çok çok güzel duruyordu fakat aracı yorduğunu düşündüğümüz için tekrar M3 ebat Style 24 Motorsport jantlarını taktık.
Ufak bi jant denemesi![]()