b18c niye tanımıyorsun:)
Printable View
bilakis tanıyorum :)
ama kitap der ki ; "ek9 typeR b16b motorludur"
:D
hayırlısı olsun kazasız belasız:)
Maşallah...
çok güzel :)
Maşallah kaportası çok düzgün olmuş cidden elinize sağlık :icon_tup:
masallah aracınız cok guzel olmus cok emek harcamıssınız belli kazasız belasız binersiniz umarım...
bu arada 27 bin km de motoru sokulen DC5 typera da uzuldugumu belirtmek isterim yazık olmus:)
teşekkür ederim arkadaşlar .. Arabada eksiklerimiz var bazılarını sipariş verdik bazılarını da Türkiye `ye gelip almam lazım .. Umarım yakın zamanda hepsini tamamlayıp sizinle de paylaşırım ...
Dış Görünüm`deki Eksikler
-Spoon Carbon ön tampon eki( carbonlar istanbul da beni bekliyorlar :) )
-Spoon Carbon arka spoiler
-Spoon Carbon yan aynalar
-Rota 16" Bronze MF8 Jantlar (Bekliyoruz..3-5 gün içinde adada olması lazım)
Motor Kısmı ;
-RCrew header (istanbul yolları taşlı :) )
-RBC Intake Manifold ( takmak icin uyumlu filtre kitini bekliyoruz)
-3" Custom Hava filtresi kiti / injen
Inşallah bunlar da tamamlandıktan sonra bir kaç video ile konuyu devam ettiriz .. Bu arada Dyno video su da lazım :)
rbc ıcın bır 76 lık dirsek ısıne yarayacaktır.
Sagol kardeşim ..
Zaten B16B motoru söküp K20`ye geçtim.. 2004 Yılında yaptığım ilk swap lardan 1iydi.
http://img707.imageshack.us/img707/1453/b16b.jpg
aynen kardeşim .. Bu arada şu anki egzos sistemimde hiç ara susturucu yok ve 70mm .
Son susturucu da Buddy Club Racing spec (ufak tüp) var.. Sesini seviyorum fakat biraz gürültülü ; günlük için.. Bunu da 3" Skunk2 Egzos sistemiyle upgrade yapabilriz dyno dan önce ...
70mm ıyıdır amerıkada genel olarak 3" eksoz sıstemı k20 lerde en ıyı gucu verdıgı dogrudur bu sıstem onların kullanmıs oldugu yuksek oktanlı benzın ve yuksek sıkıstırmalı pıston ıle alakalı ben kendı aracımda toda headers 76 lık araboru sonda 76 lık hks son susturucu kullandım sesı canavar gıbı fakat back pressure sorunu yasadık ozgunle bu konuyu cok tartıstık sonunda al yap bakalım demıstı ve haklı cıktı 76 lık ara boru yuksek sıkıstırmalı pıston yada yuksek oktanlı benzın olmadıgı takdırde guc dusuklugu saglıyor ıdeal olan ara boru headers fılıtre eksoz kprolu typer ıcın bence 70 mm
hmm .. dyno da 2sini de deniycem :) merak konusu yaptım ..
maaşallah cok güzel proje zevkle tüm sayfaları okudum son halini cok merak ediyorum allah utandırmasın.
fuatım hayırlı olsun son gordugum zamandan sonra guzellesmiş özellikle stop lambaları :))