Masallah keske ae86 yı satmak zorunda kalmasaydınız .. s13 unuzde cok guzel masallah temız emekler var arabanın son halını merak edıyorum enkeılerle .
Printable View
Masallah keske ae86 yı satmak zorunda kalmasaydınız .. s13 unuzde cok guzel masallah temız emekler var arabanın son halını merak edıyorum enkeılerle .
sil80 yapildiysa cidden Turkiyede ki en iyi proje. gun gelir bir 200sx alirsam sizden dolayi olucaktir :)
:)
Simdi gordum mesajlari daha , ben siyah yapip koyarim diyordum ama tadimlik bir tane koyayim.
Cizgileri vs ayarlamadik. Cok isi var daha :) telefondan yaziyorum kusura bakmayin, yapilanlari yukleyip guncellicem kisa surede
Turkiyedeki ilk Sil-80 . Hayalimi gercekletirdim arkadaslar. Unarim tamamimiz bir vakitte hayalimize ulasiriz.
Senat olmasa olmazdi. Kardesim benim .
Sileighty NFD.
http://k1311.hizliresim.com/1h/d/uh4tv.jpg
ya işte Efe'de bazen playstation la gerçek hayatı karıştıran bi arkadaşımız :D
10 numara 5 yıldız olmuş, muradına erdin sonunda :) Allah nazardan saklasın. Aha şuraya yazıyorum 2 yıl içinde rb gelir :D
on numero olmuş efe. kazasız belasız
mükümmel bi proje olmuş emeğinize sağlık antalyadan giden silvia galiba direksiyon sağdaydı sola almayı düşünmedinizmi hiç fakat bölede harika olmuş :)
Sabir, para, emek, uğraş hepsi bir arada olan harika bir proje olmuş, baştan sona okudum..
Kocaman bir maaşallah
sonunda takadan arabaya dönmüş :D maşallah combo, güle güle bin. on numara olmuş.
hastasınız.com
tampon ve çamurluğun öpüştüğü yerde ki eğim için bir şey yapacak mısınız, maşallah :)
bu işin gerçekten sonu yok degişim güzeldir araç cok tatlı olmuş bu haliyle drift yarışlarndada boy gösterir umarım ;)
bi ara kalıp alabilirmiyiz diodu :) arabayı komple takmış çatlak :) çok yakışmış ama Efe'cim.
tanısam sizi, ankaradan kalkıp bi kere binmeye gelirdim yanınıza. konunun hastasıyım, sil-80'in ayrıca hastasıyım. inşallah RBli hallerini de görürüz 600+ bi setupla.
Ne yalan söyleyeyim ben fotoyu gördüğümde ilk aklıma gelen sizin silvianın önünü efe'nin araca monte ettiniz diye düşündüm.
Haydi hayırlısı. Silvia'yı da merakla bekliyorum. Benim için efsane kasa.
Efe ve Senat ellrinize sağlık, Allah maddi manevi güç versin. ;)