Forumdaki en sevdiğim proje konusu. Çok büyük emek var. Allah yardımcınız olsun. Her şey istediğiniz gibi olur umarım.
Printable View
Forumdaki en sevdiğim proje konusu. Çok büyük emek var. Allah yardımcınız olsun. Her şey istediğiniz gibi olur umarım.
Kuwait - Fahaheel City den selamlar :)
İş dolayısıyla yurtdışına çıktım 1 aylığına proje biraz bekleyecek( en azından siyaha dönmesi :) )
Ön taraf senat'ın doğru . Fakat bunu söküp S13 e geri dönmeyeceğim. hatta çıkan parçalardan çamurlukları kaputu ve farları sattım bile :)
Kendi silvia parçalarımı toparlayana kadar senat'ın parçaları üzerinde . ben kendiminkilerin bir kısmını aldım yolda . arabanın üzerinde gördüğünüz farlar çamurluklar senatın arabaya geri gidecek . Üzerindeki kaputu ikimzide takmayacağız o da değişecek . Hatta belki çamurlukları da senata takmayıp oversize yapabiliriz. Bizim aramızda senin parçan benim parçam muhabbeti yok . Fakat ön taraf senat'ın silvia'sına ait"Tİ" bu doğru :)
boşlukları soran arkadaşlar olmuş , Biz maalsesef henüz kaportacı olamadık , kaputun sağ tarafı alçak kaldı fotoda açıkçana belli . Hepsinin farkındayız arkadaşlar :)
ben TR ye dönene kadar kendi parçalarımı toplamış olurum büyük ihtimal . Kendi farlarım 3 projector değil 2 projector olacak ( ki onları da aldık yolda :) )
1-2 aya maksimum Kouki silvia tamponuyla marşpiyeri ile panjuru vs hepsi takılmış olarak görürüz sanırım .
Kafasına " söküp taktılar çakma sil-80 yaptılar parçalar bile kendinin değil" fikri gelen arkadaşlara gelsin bu mesaj :)
valla ikinizide tanimiyorum ama nedense size yakin hissediyorum(biraz gay oldu)
isterdim ki biri normal 180 digeri silvia olsun :)
http://hellaflush.com/wp-content/upl...-IN-STREET.jpg
Sevgili Senat & Efe kardeşlerim kesinlikle emeğinize, sabrınıza ve becerinize sağlık tanıdığım nadir düzgün insanlarsınız.
Çalışmaları elimden geldiğince sıkça takıp ediyorum ve gönülden destekliyorum binlerce kez MAŞALLAH tebrikler :)
Android
Sevgili Efe, konudaki fotolarda problem var görüntülenmiyor. sanırım proje için fotoların barınması gereken bir blog sitesi veya web sitesi yapmanın zamanı gelmiş :D
masallah çok çok iyi olmus..
Photobucket account patlamis hehe cok requet alior fotolarin plus a gec diye mail geldi gecen sallamadim. Sanirim ucmus fotolar. Blog olabilir de, burasi gibi keyifli olmaz yav.
Simdi nasil tek tek yuklicem fotolari bastan peh.
Bi de look who's popular demis .
Hala kuwaittetim. Donunce bi cozum bulacam artik.
http://l1311.hizliresim.com/1h/t/uvzry.jpg
Buyuk hali: http://l1311.hizliresim.com/1h/t/uvzk4.jpg
Sil80 e gecerki gunden. Sokukkenki halinden bir foto.
Keske boyle birakabilsem :)
bu araba herşeyiyle tamamen helal :)
allah yardımcın olsun muhteşem işler çıkartmışsın ortaya aracıma yaptığım bazı işlemlerde yalan yok konuyu okuyup okuyup işleme geçiyorum çok güzel işler çıkartmışsın....
ne güzel , konunun amacı da o aslında . Ön ayak olabilmek .
Benimde senin aracında çok emeğim vardır :) güle güle kullan .
Bu arada fotoğraflar geri gelmiş sanki? ben mi görüyorum yoksa birtek?
Abi fotoğrafları ben de görebiliyorum.
Favori projelerimden birisi. Allah nazarlardan korusun, maşallah..
memlekete s13 virusu salan arkadas:p
abi yok mu bi güncel?