Bi sonrali hafta yapalimda adanadan salgam getiren our belki :heyoo:
Printable View
harbiden thanks bütonü :D gitmiş ecu montajı bitti bundan sonrası ateşleme kaçacak biz kovalıyacaz yakaladığımız yerde +18 :hahaha: abi fotodaki datlı iyiymiş
Panpa çok sevindim işin az kaldığına. Merakla bekliyoruz walla. Hayırlısı ile şu aracın yeni beyni ve ITB si ile yürüdüğünü bir görelim çok keyifli olacak bunca emek sonrası.
Sonra da İstanbula gelin de beraber sıkalım.
abi siz mangalı yapın şerefine burdan varille yollarız en acılısından şalgamı, yanlız dikkat edinde fazla içipte motoru kırmayın.
http://www.youtube.com/watch?v=mUAdW4LhIXk
şalgam çarparsa amcadan beter olursunuz :D:D:D
kadir abi artık bi video bekliyoruz senden;)
Eyü habarlarınızı beklüyorum panpaa:hahaha:
Kanka sen acaip odaklanıyon kilitte var zart diye atlıyon :) Burun buruna girdiğimiz kalkışı unutamam:hahaha:
Bekle bizi istaanbul :)
Eyvallah Muratcım sağol:icon_tup:
@chiefkadir Whıte RS ms..
Whıte RS | Facebook
Hadi hayırlı olsun guzel olacak ınsallah White RS
erkut ellerıne saglık :)
Erkut üstad ellerine sağlık. İnşallah istediğimiz gibi olur. Bu arada base map arıyormuşsun RS için sanırım. Base Map uzantısı .RST olması lazımdı. Ben benim eski RS' in base map' ini saklıyordum biryerlerde. Eğer .rst uzantılı o map işime yarar dersen arar bulur çıkartırım biryerlerden. En kötü RS Tuner ile hemen ibonun RS' ten base map kopyalayabilirsiniz.
itb montajı henüz yapılmadı. Şuanki setup'ı beyinle nekadar ileri götürcek kademe kademe artıları eksileri test edilcek.
http://e1202.hizliresim.com/u/h/2rrub.jpg
kolay gelsin erkut abi , sanırım o arada m5 de çalışıyodu :soru:
rs tek basına calısıyo :D
Telefon geldi,tatlıyı kaptım gittim :)
Baktım bizim Öküz uykudan uyanmış homurduyo :hahaha:
Eline sağlık Erkut :icon_tup:
İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara da teşekkürler...
hadi bakalım marş gelmiş. şef ayarlar tam bitmeden sıkmak yok ha, sen pazar rahat durmazsın biliyorum o yüzden söylüyorum. deneme menemede yok ha ona göre :)
Batu yok çıkmayız zaten nezaman çıkıp gazlıcamızın kararını Erkut verir :)