Yurtdışında bi ince conta üzerine itb takıp gezenler var ama akibetlerini takip etmedim :)
Printable View
kapak geldimi
hafif turbolular seni bekler beni cagırdılar karsı serıtte bır gıdıkladık denemekten vazgectıler
biz herkeze yuva dedık.bız orda denıoruz.drag icin antreman oluo.dragta ins gırersem denerız .sıkıntı yokkendıne ıyı bak:)
kapak çok iyi olmuş bugün inceledim işçilik süper ellerine sağlık Kaan :)
Evet Kaan kardeşimden gelen kapağı aldık,
Ellerine sağlık PPR Kaan işçilik mükemmel:) İnşallah iyi verim alıcaz:D
http://f1303.hizliresim.com/17/1/kn33r.jpg
Bu da motorun son durumu :)
Cillop gibi MAŞALLAH:icon_tup:
http://f1303.hizliresim.com/17/1/kn3fg.jpg
masallah abi kapak kaandayken ınceleme fırsatım oldu resmen sanat eseri cıkmıs
Her zamanki gibi Kaan işlemiş kapağı elleri dert görmesin.
Kadir abi ekzantiklerde değişikliğe gidecekmisin ?
Eyvallah abicim Kaan işini biliyo biz hiç karışmadık sonuç bu :)
Bro değiştirsek iyi olur aslında,Şuan Stage 2 tarzı bir egzantriğimiz var..Stage 3 veya 4 yapabiliriz onun için mekanik itici (rocker arm) seti gerekiyo ..O şekilde 9000rpm ile 260-270hp ler olabilir:icon_tup: Herşey maddiyata bağlı :D
haftaya cuma siparis gecersin o zaman:D:D
Maşallah..Kapak portları ne kadar işlendi ?[mm]
Bende bu yuzden sordum abı cunku kapagın getırısı gerçekten cok olacak Rs e bunuda en ıyı ekzantık ve mekanık ıtıcı ıle destekleyınce dusunemıyorum :)
Kaanı bir kez daha tebrik ederim kapagın işlenişi ölçumlerı ve en onemlısı dogru ve bılınclı ısını yaptıgı ıcın :)
White RS'in kapağının PPR Engineering tarafından yapılan Race Port (Code:PPR 62 spectra head) işlemlerinden sonra,sübapların üç açılı alıştırma işlemleri :)
Bayram usta ile diyalogumuz ..Dikkat Video küfür İçerir + 15 :hahaha:
White RS Kapakcı Bayram Funnyyyy - YouTube
Eren alıntıdaki videoyu silde şişme yapmasın :D
ne zaman ucup ucuruyoruz abı :D
bi bitmediniz a.g:D:D
hahah ben hazırım olum istediğiniz zaman giderizde bayram rakıda ister:D
Parayı getırdınmı :D
Hani bana :D
Birakolik o itne yaa:hahaha:
:D dükkandan içeri girer girmez para istiyo şerefsiz :hahaha:
Seni Kaan paklar:D Atla gelde senide götürelim kavurmaya hesaplar Şero'dan:hahaha:
Kavurmayı beğenirsen bidakine "Uykuluk" show :D
Vaaay, Kazan'a bensiz gidersiniz ha :D
Evett arabanın kapağını taktıktan sonra düştük yola,
Kapak sonrası fakire çeken afr yi vs. Erkut ayarladı sağolsun....
Kasnak orjinal sentede ve avans kısık olduğu halde ilk izlenimim enaz 10hp güç almışız..Dyno üzerinde gerçek getirisini görecez inşallah :)
PPR Kaan kardeşim iyiki seni dinlemişim biraz masraf ettik ama emeklerimizin karşılığını aldık :) Çok iyi işçilik yapmışsın tekrar ellerine sağlık..
Erkut,Kaan ve Serkan usta gibi desteklerin yanımda olduğunu görmek ayrıca heves ve heyecan veriyor ..Bora'da hiç sıkılmadan üşenmeden bir çok konuda destek oldu Allah ondan da razı olsun..
Bundan sonraki merhalede kesinlikle mekanik itici ve 304 egzantriği yapacaz inşallah..
Hayırlı olsun bacanak
Abi 10hp daha ciktiysa cok iyi rakam. Zaten RED s2000 de Piston Garajin arabasi. Birlikte guzel isler cikaracagiz insallah :icon_tup:
Eyvallah cigerr:) Senin egzantrikte gelsin yollayalım kapağı PPR ye dikil vteclere ye şaplaa Mertcandan:hahaha:
Benim tahminim 10hp gibi aldık ama dyno daha net sonuç verecektir,Booster Dyno hakikaten iyi ölçüyo..RED gözbebeğimiz maşallah onuda burda bir ölçelim istiyorum özellikle Ecufast dyno ile çok yakın olur diye düşünüyorum:icon_tup: