LS1 lerin boyu kısa. Yer sorunu yoksa kırmızı kafalı vag copları iş görür.
Printable View
megi rs cop bosch da 80tl duyrulur
Ne alaka şimdi. Audi RS4 RS6'ların felan kullandığı kırmızı kafa VAG coilleri 600 hp lere kadar sorunsuz gayet güzel bir COP. Fiyatıda çok daha ucuz. Buna göre pahalı. Ayrıca LS1 dedikleri Corvette LS1 bloktaki coillerde bir çok kişiye göre dünyanın en iyi bobinlerinden. Bunlara göre pahalı. Kim bit pazarına gitsinler dediki ?
Audi bobin 06E905115E 93.00TL KDV dahil serviste.
Seni bekliyorum panpaaa:D Beni gecmeden sinavi gecemezsin :D
Eywallah abi aldik bakalim hayirlisi ile. Ufak tefek bakimlarini yapayim sen de buralara geldiginde sikariz beraber. Su canavari getir artik. Gerci bisey de kalmadi havalar da 15 gune isinmaya baslar artik.
Bu arada cok klasik bi soru olacak ama geldiginizde ayri bir ayar yapacakmisiniz?
Erkut Ankarada white rs e ayar yapmakla cebellessin biz de merakla hevesle bekleyelim nezaman cikacak yavru diye sen de istanbullarda bogazlarda sürt :D olmuyor boyle Kadir panpaa :D
kadir abi istanbuldaysan buyur gel müsafirimiz ol abi. 0543 4elli7 19 02 numaram abi.
Yok ceco döndüm Ankaradayım sağolasın yazdım cebini :)
kadir abi sen sağda solda gezeceğine arabanın başında durda bitsin artık:D
Sesim geliyor mu Angara :D Güncelleyin bizi...
hiç unutmuyorum bu proje başladığında benzin 3 liraydı.
gelişme istiyoruz merkez.
Ankara gazlamaya baslamistir :D kadir abiiii sana sesleniyoruz :)
Kadir abi nasıl gidiyor.
var burda bir hareket belli :) bide dün akşam cts ydi kesin deneyeme felan çıkmıştır white.
Evet iki gündür geziyodum inceden,
ruf ilkerin m3 le denicektik denk gelemedik dünde Erkut garaja çağırdı ateşleme için biraz uğraşacak bir iki güne kadar yine gazlamaya devam :)
Abi hiç gazlamadın mı ?
Şimdikinden kaç boy iyi :D
Ona göre biraz düşünüp derin bir oha çekelim video gelene kadar :D
Eskisinden az daha iyi şuanda :)
hadi ankaraya gel abi :) yoksa ayara sensiz çıkıcam kendi beynini de duvara asabilirsin :hahaha:
yarın ayara çıkıyoruz güzel :D
Nasil oldu son durum? 5 boya ulastiniz mi :)