kadir abi emiş sesi nasıl emiş sesi :) şup şup yapıyormu :)
Printable View
kadir abi emiş sesi nasıl emiş sesi :) şup şup yapıyormu :)
İbo dün güzeldi la 3 Rs inlettik otobanı :D
Basta white rs olmak uzere ankara rs leri fenalarda.gun gectikce de hizlaniyo hepsi :)
Bu gun ciktik gazlariz diye yagmura takildik,Piston garage da mangal yaptik :)
ne sana denemek nasip oldu, nede bize videoları izlemek :) abi denerken kadran videosuda alın bari. merakta bırakmayın forumu, çok bekleyen var :)
forumun en uzun videosu bu olacak sanırım:D kazasız belasız olsunda geç olsun biz beklemeye razıyız.
merakla bekliyoruz :)
Yanliz bugun sabahtan EZN ile Ankaraya bi toplamtiya gittim. Otobanda az daha ucuyordum firtnadan :D
Ama daha a onemlisi baska birsey paylasicam. Normalde 2. Viteste ani gaza yuklendigimde vtec actigi zaman saran araba 1. Viteste yerler islak oldugu halde vtec acmama ragmen sarmadi :D Afr sapitti. Ankarada araba resmen duvar oldu :D ben diyim 4 siz diyin temiz 5 boy geriye gitti araba. Oha filan oldum :D
Demek Ankarada hakikatten araba filan denemicen arkadas :D simdi daha iyi anliorum Kadir panpami :D abi sen white rs i istanbula getir sadece havadan 3 boyun cepte bak ciddiyim ;)
Yok ben zaten olurmu hiç öyle şey ne fark olucak demedim. Anlatışından ve yolda suda bile sarmamasından uzun yolda İstanbul'da marş basıp oralarda devam eden bir yolculuktaki tepkiyi anlatmıştım. Yoksa rakım tabiki etkiliyor. Ama S2000'i vtec açınca sardırmayacak kadar değil. :D