kadir abi emiş sesi nasıl emiş sesişup şup yapıyormu
![]()
Basta white rs olmak uzere ankara rs leri fenalarda.gun gectikce de hizlaniyo hepsi![]()
ne sana denemek nasip oldu, nede bize videoları izlemekabi denerken kadran videosuda alın bari. merakta bırakmayın forumu, çok bekleyen var
![]()
Yanliz bugun sabahtan EZN ile Ankaraya bi toplamtiya gittim. Otobanda az daha ucuyordum firtnadan![]()
Ama daha a onemlisi baska birsey paylasicam. Normalde 2. Viteste ani gaza yuklendigimde vtec actigi zaman saran araba 1. Viteste yerler islak oldugu halde vtec acmama ragmen sarmadiAfr sapitti. Ankarada araba resmen duvar oldu
ben diyim 4 siz diyin temiz 5 boy geriye gitti araba. Oha filan oldum
Demek Ankarada hakikatten araba filan denemicen arkadassimdi daha iyi anliorum Kadir panpami
abi sen white rs i istanbula getir sadece havadan 3 boyun cepte bak ciddiyim
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Yok ben zaten olurmu hiç öyle şey ne fark olucak demedim. Anlatışından ve yolda suda bile sarmamasından uzun yolda İstanbul'da marş basıp oralarda devam eden bir yolculuktaki tepkiyi anlatmıştım. Yoksa rakım tabiki etkiliyor. Ama S2000'i vtec açınca sardırmayacak kadar değil.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)