380 veya 400 cc sıfır enjektörler var Gokhanrs te ona ulaşın bence ayarı yapmadan evvel
Printable View
380 veya 400 cc sıfır enjektörler var Gokhanrs te ona ulaşın bence ayarı yapmadan evvel
vayy bu günleri de mi görecektik. şaka maka değil abi tr de tarihe geçtin. tr de ilk itb li rs. hadi hayırlısı bakalım. enjektör işini de çözersiniz herşey gibi. bu arada homurdaması çok fena :)
clio rs orjinal reg. 3 bar ve orj enjektörler 240cc değil mi?
hayırlı olsun kadir abi çok iyi olacak inşallah. :)
maaşallah sorunsuz ve kusursuz olması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun kanka
peki benzin hattı ile ilgili bir işlem yapıldımı? enjektör değişimi sonucunda artacak olan debiyi benzin hattı gerekli şekilde dagıtabilecekmi, yada yeni bir benzin hattımı yapılacak.
Dün yakından da görüm yapılış aşamasınıda biliyorum çok güzel oldu :) Güle güle iyi günlerde kullan Kadir abi. Erkut abininde ellerine sağlık :)
Eyvallah bro, dün akşamda baya uğraştık he :icon_tup:
http://e1205.hizliresim.com/x/9/5kbx9.jpg
kadir abi biliyorum fazla heyecan yapıyoruz :) montaj sonrasında deneme şansınız oldumu, dynoya çıkararak elde edilen gücü paylaşmayı düşünüyormusunuz.
yanlış hatırlıyor olabilirim düzeltin lütfen, tekrar egzantrik değişimi ve mekanik iticiye geçilecek diye hatırlıyorum. aslında ben bu 2 setup dynolarını kask etmiştim. (uykusuzluk başıma vurdu yazmayı unutmuşum :D ) bu konu üzerinde çok duruldu ve dyno çıktılarıyla aklıllardaki sorular giderilebilir.
Murat ne diyon allahaşkına harbiden uykusuzluk başına vurmuş ikigünde bir telefon ediyosun hem bana hem erkuta gelmiş burda resmi resmi soru soruyorsun ses çıkarmıyoz şimdide tutmuş mekanik iticiye geçilecekti vs. diyosun kolaymı oluyo bu işler sen aylardır 1.6 clio ya chip için debeleniyosun ,yapma abicim allah aşkına biz burda vida sıksak paylaşıyoruz sen neyi soruyosun ?
kadir abi senin ilacin benim eski yesil enjektorler, satoda...380cc'ydi sanirsam. duty cycle imiz baya bi safe ti, kitleme falan yapmiyordu ve en onemlisi cuk diye oturuyordu... ona sorabilirsiniz...