Okan'cım tahminin doğru nasıl olacağını az çok sende biliyosun ,motor konusunda yaklaştın :) telefonda yine paslaşırız:icon_tup:
İyi dileklerin için çok teşekkürler :)
Printable View
B mi yapıosun abi crx e yoksa K mı
S2K motorumu yoksa prelude motorumu
Sohc bro F22
Accord ,prelude vs
F22A
This engine series was used in the Honda Accord and Honda Prelude S. Aside from differences in tuning, these engines are substantially similar.
Specifications
Bore × Stroke: 85.0 × 95.0 mm
Displacement: 2156 cc
Valve configuration: SOHC, 16 valves, non-VTEC
Compression ratio: 8.8:1
Cok keyifli birşey olur abi hayırlısı olsun Allah kolaylık versin
İnşallah Hilmi umarım istediğimiz sonucu alırız :)
evet araç F/H dan F olacak yani SOHC motor :) kadir abi ne yapmak isterdin dedi bu projeyi anlattım o zaman hadi yapalım bir spor gazetesi dedi :D başladık projeye şeref abi de sağolsun crx i alın götürün dedi ve kasamız da netleşti 13.5 cr stage 3 ITB dry sump hafif aktarması iyi bi setup peşindeyiz hakkımızda hayırlısı diyelim
:hahaha: aynen atmosferikte çok hızlı bir makine yapsan ne düşünürdün diye sorduğumda cevap olarak K beklerken F dedin bi yutkundum ama tamam dedim:hahaha: Biraz kurcaladık baktık ki yapınca alakasız güçler çıkıyomuş :D PPR Kaan'a konuyu açtım o da desteğini esirgemeyeceğini söyledi ve başlıyoruz hayırlısıyla :)
Hadi bakalim bir bela daha geliyor:D:D
Hayırlı olsun kanka. Rex'i kime gagalayacağız diye kara kara düşünüyorduk biz de :D
Geçmiş doğum günün de kutlu olsun. Kıllar iyice beyazlamıştır artık :D
Şaka bir yana kankacım, bu son setup'tan sonra ne zaman deniyorsunuz benim kafası kırık ortakla :)
Ahahaha rex i aldim sizin ordan kalabaligi kalkti :)
Yaslanma konusuna gelince hakkat yaw elliye dogru gidiyoruz :)
Ortagina gelincee o benim askim aramiza kimseyi almiyoruz kendini hazir hissedince gizli şaapcez :D
Hadi hayırlı olsun kadir abi :)
Bu crx bi baska olacak :) allah utandirmasin abi deli fişek crx :D
Projeyi bekliyorum piston da bi resim çekilmedik be abi :D bidahaki sefere artık :)
Kesss dırdırı ye bulguru yandakine iyi bak anladın sen onuuu:hahaha:
Eyvallah abican ,rex sıkıntı olacak :D
Bizim ufaklıklar duydu gokartı heyecan yaptı bigün yanındayız:)
Unuttuk yaw,Neyse ayakyolu yaptın ankarayı atlar gelirsin artık:hahaha: