hadi ankaraya gel abiyoksa ayara sensiz çıkıcam kendi beynini de duvara asabilirsin
![]()
ECUTECH İstanbul
yarın ayara çıkıyoruz güzel![]()
RACE WERKS
2 sene olcak neredeyse Kadir abihadi artık görelim şu yavruyu
![]()
en çok mesaj atılan proje konusu rekorunu kırıcak bence![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Bora panpam üç boy beş boydan ziyade sağlıklı bir şekilde yürümekti amacımız şuana kadar onu başardık
Erkut bugün Msd bağladı onu deneyim diye çıktım biraz gıdıkladım özellikle üst devirler daha iyi olmuş ancak daha önce denediğim arabalarla deneyerek farkı anlayabilirim ama şu kesin memnunum
Alican ciğeR ; İstanbula gelmeyi istiyoruz ama öncelikle 13 mayısdaki Draga hedeflendik haa bakarsın aklımıza eser basar gelirizİstanbuldan bir babayiğit çıkıpta desinki boluda deneyelim atlayıp gelemeyen adi olsun
![]()
panpa benim araç da çıktı çıkıcak, boluda deniyekmi![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
dene tabi abi deneyerek görürsün, video felanda çek de bizde göreliminş. kafana göre oolmuştur herşey. ıtb ne zaman takılacak?
yarın dener tadına bakarız RSin farkları görürüz itb planımız 13 mayıs sonrası aslında yani iki yarış arası farkı görmek istiyoruz ama huyumuz belli olmaz her an takabiliriz sadece ara flanş hazırlayıp 8 civataya bakıyo
ECUTECH İstanbul
Foto kolay,
Son yapılan ayar ve msd bobin sonrası ses değişti yarın Greddy 70mm egsozun sesini bi çekelim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)