Ya asfalt disli asfalt da olabilir o yuzden sarmamis olabilir. Ama abartmiyorum temiz 5 boy geriye gitti makina. Resmen bitti tukendi
Abi oglen 14:30 da toplantiya girdim 16:30 da ciktim direk dondum. Donuste Bolu dagini gecip artik hereke tarafina gelince araba kendisine geldisimdi daha iyi anliyorum neden iboyla beraber istanbul tayfasini israrla Bolu dagina bulusmaya cagirdiginizi hahaha
sen var ya sennnn
![]()
Bugün gazlarız diye heveslendik ama deneyecek araba bulamadıkSıkılıncada Piston Garaj'da itb için bişeyler yaptık
Beyinle arabayı yürüttükten sonra ITB yide devreye alma vakti gelmiştiVelocity leri daha önce halletmiştik , Flanşıda evvelce kestirmiştim ama manifolt tarafı muallaktı onuda bugün yaptık , kaynak işçiliklerini ve manifolt üzerindeki pres izlerini vs bu hafta halledecez inşallah
Önceden yapılan borozanlar,
![]()
vayy vayy vayyy. abi ama montaja girmeden önce beyinli haliyle 1-2 video çekiverseydin yaaa. beyin ne kadar fark ettiriyo merak edenler var. bu arada işçilik gene 10 numara gözüküyor valla. son rutujları yapınca çiçek gibi olucak o manifold.
Sağolasın F4r kardeş ,
Videoda geliyo birazdan ,
Enkada arabanın ayarı saçmaladı ama yinede eskiye oranla nasıl iyi olduğunu gördük ,
Beyin öncesi Tohan'ın 3.32 ye uzunda direnemiyodum şimdi ise 230-235 e kadar sıktık gördük ki uzundada hacimlilere karşı direnebiliyoruz
Birazdan gelecek videoda vitesleri 7900dd de atıyorum (yükseklik 1100mt) vites bitirişleri dikkate alabilirsiniz
white rs ms2 - YouTube
hakkaten fena gidiyor abi valla. kendi rs imle kıyaslayınca vitesleri acaip çabuk bitiriyor. bıraktığın süret 230 felan herhalde. ben 230'a çıkana kadar baya bir zaman alıyorçok fark var yaa. helal olsun valla. bu arada sende 15/61 var dimi?
kankam maşallah süper olmuş![]()
maşallah.. video itb ile yürüyen video değil mi.
peki bişey sorcam itb taktığınız emme manifoldu parçasını nerden buldunuz?? enjektörler o parçanın üzerinde,
methanol kullanacak mısınız?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
methanolümnillaki faydasını görüsünüz de iş en son gene yazılımda bitecek..
eskiden sports car gt diye bir oyun vardı düzgün ayar yaparsan kesin 1. idin, şimdi ise aynen gerçek hayatta böyle oldu, remap düzgün olunca max verimi alıyorsun..
valla bir tarafta k20ler var bir tarafta rs, ah bir de devir çevirebilsek değil mi...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)