White rs dyno için değil drag için yapiliyo dynodan çok yol farklarını degerlendiricez bunların bir günde olmasını bekleyen herkes kendi yapıp paylasabilir hersey yazmak kadar basit olmuyo
White rs dyno için değil drag için yapiliyo dynodan çok yol farklarını degerlendiricez bunların bir günde olmasını bekleyen herkes kendi yapıp paylasabilir hersey yazmak kadar basit olmuyo
ECUTECH İstanbul
Motor içi görselliğe henüz gelemedik panpa ,külbütör kapağı boyanacak,kulaklar vs ,bazı ayaklar yapılacak onlarıda Erkutla fırsat buldukca hallediyoruz,Piston Garage da bu sıralar işler çoğaldı dün gece üçe kadar çalışmış sabah turşu gibiydi
Catcams için şimdiden tşk.ler conemm![]()
Bugun gittim bizim ustanin garaja clio yu izmire yollamislar pistte denemeye hafta sonu yaris varmis burda olucak arac ceker koyarim fotosunu sadece itb ve beyin ayari yapilmis 198 hp almislar dynoda bilgin olsun
Önemli degil nedemek abi dedigim gibi hafta sonuna gelirse aklimda ceker detayli fotolarini koyarim onda sirali sanzimanda var hep aklimi celiyor yolda nasil olur sirali sanziman ama ani duruslarda sıkıntı yaratiyormussenin aracin yoldaki durumunu merakla bekliyorum abi
Abi arabaya binerken şu silikon kulaklıklardan tak yaa helikopter gibi maşallah çalıştığı 88 otodan duyuluyo, bide arkaya geçici sağırlığa yol açabilir yazalım![]()
![]()
![]()
Olm o kaset arabanın demirbaşı, dinlemedim henüz ama yerindende çıkarmadım
Dün ufak tefek ayarları yapılırken çekilen video,sonlara doğru daha iyi devirlendi ama o ara çekmemişiz
White Rs ITB - YouTube
bugün itb zurnalarını yapıştırdık kadir abiye dedim bunu biri gelir parmaklardedim dedim inanmadı gerisi *****
hahahahahha
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)