istanbulda:
KFL plaka var GTX35R lı,
Arda nın kırmızı ARS2000 var SPR6262S li
Eski YLT plaka var HKS 3240 lı
Printable View
istanbulda:
KFL plaka var GTX35R lı,
Arda nın kırmızı ARS2000 var SPR6262S li
Eski YLT plaka var HKS 3240 lı
Ankara da bir tane daha var, plakasını fln tam hatırlamıyorum ama arac sahibinin bir de evo x vardı tork garaja gelip gitmişti bir kac kere
3 ist
2 ant
2 ank oldu yok mu arttıran
belli olmaz bakarsin ben arttiririm.
bu arada bitme asamasinda olan ali arkadasimizin brian crower stroker li 2.4 arabasi var
istanbul 4
İstanbul her daim önde götürüyor yarışı zaten Batı sende swap yap bence o kasaya 2jz ii gider
motora şanzımana alıcı bulursam belli olmaz valla :)
Ateşleme ünitesi stockliyayım ozaman ben :D
Bu arada mth16 var bide ist te. İstanbul 5
yapma sinancım ne işi var f20 nin yerinde supranın gerek varmı
bakınız;)
S2000 2jz S2KING Racing vs S2000 F20C RAW Racing Battle - YouTube
S2king @ Xtreme Stock Chassis 7.61@178mph - YouTube
ellerinize sağlık..
Özgüncüm senin de ellerine sağlık..
bende merak ettım bende 2.2 yapsaydım dedım bu zamanlarda ama 2.4 dusunmezdım neden bole stroker dusundunuz batıkan merak ettım turbo ne kullanmayı dusunuyorsunuz
bu uzun zamandır olan bi proje
yapan arkadaşın motorunda sorun olmuştu, zaten motorun içi toplanması gerekiyodu, hal böle iken stroker yapıldı.
turbo olarak 35R dı en son değişmedi ise
anladım benim bildiğim genelde 2.4 strokerler sadece yüksek sıkıştırma olarak satılıyor toda bile 2.2 dışında turbo önermiyor diye biliyorum. inşallah sorunsuz sıkıntısız biner arkadaşımız bi sorun çıkmazsada bizede bir fikir olmuş olur ilerde 42 filan düşünürsek turbo 2.4 çok güzel olur diye düşünüyorum
Valla Serdar 2157cc den yukarısı pek mantıklı değil s2000 de. ***** torku arttırmak tr yollarında zaten çok avantaj sağlamaz 4 çeker değilse ve piston hızı da çok artacağı için devir düşürmek gerekiyor. 2.4 8k çevireceğime 2157 ile 8800 dönerim. ya da 2.0 9000 dönerim. Bence bizim strokerlarımız gayet mantıklı :)