Bu gün iş dönüşü ufak bir zaman dilimi ziyareti yaptım. Kenksim Kazım usta ayakları yerden kesilmiş şekilde heyecanla topluyordu.Allah tekerine taş değdirmesin.Motor içi boyandığı için bir kaç güne kadar motor atılır.
Bu gün iş dönüşü ufak bir zaman dilimi ziyareti yaptım. Kenksim Kazım usta ayakları yerden kesilmiş şekilde heyecanla topluyordu.Allah tekerine taş değdirmesin.Motor içi boyandığı için bir kaç güne kadar motor atılır.
şu an siparişini geçmekte olduğumuz malzemeler:
BW s366ETT turbo
precision 750hp rated IC
clutchmasters fx700 stage 7 twindisk
turbo smart race port BOV
ATI Super Damper Race
Araç boyanmış
![]()
ben olsam frklı bı renk yapardım masallah
www.honda-tech.com
evet, o eğer bir balanssızlık yada kasnaktan dolayı bir düzensizlik söz konusuysa belirli bir yere kadar tolare edebilir, içinde elastomer madde var onun sayesinde iş yapıyor aynı şekilde çalışan içinde sıvı barındıran veya tamamen mekanik olarak çalışan versiyonları mevcut yataklara biraz daha iyi davranır
körler sağırlar
2000 model civarindaki audilerde olan beyaz olmasi lazim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
subaru chevrolet mercedes vs yenı serı arabalarda bu renk var bence cok guzel bır renk ozellıkle sarı ısıkta cok guzel duruo sut beyaz degılde boyle kemıklı bıraz guzel tercıh![]()
makine ne durumda acaba.?
maşalla kazım abi ,makine motoruyla , görünmüyle 10 numara duruyor, umarım gönlüne göre olur abi , beklemedeyiz![]()
- WhiT€ CuP CupR@ - 07CUP96
MAP BY , REVO Stage2+
MEn Dakka Dukka . . .
proje çok güzel ilerlemiş, maşallah... Allah kaza bela vermesin...
Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...
91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir
Arkadaşlar eksik olan parçalarımızı bekliyoruz kargo aşamasında..Onun dışında bir değişilik yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)