Hahahahaahaaaa eyvallah başar
geldimi senin kit
Printable View
Rakamlarin hicbir onemli yok bence, cok hp'leri yuksek yurumeyen araclar goruldu ve gorulecek.
Onemli olan bu kadar emek, zaman ve para harcanan arabalarin gazlananip haklarinin verilmesi, gerisi bence bos.
Isallah herkes sikintisiz atlatir onumuzdeki sezonu.
Basarilar.
hılmı masallah ıns ıstedıgın gıbı olur.. eskı motor noldu ona hala anlam vermeye calısıyorum? hyrdır ıns egıtım zaıyatına mı verdık onu:(
Yok be kanka sapasaglam duruyor
Kanka hayirli olsun yeni setup gulegule binersin umarim. Musait oldugunda bi yemege cikalim protein patlamasi yapalim, benim yeni setupi planlayalim artik derim, soracaklarim var sana.
Ateşleme olarak ne kullanıyorsunuz. Bobin felan ?
Teşekkürler
en son nos bastıgımda kaçıran debriyajdan sonra biraz para harcıyayım dedim
bun sefer aracımı kendim yapıyorum
bazı arkadaşlar
ustamız aynı
ayarcımız aynı
benim setupım senden üstün
beni nasıl geciceksin tarzında birşeyler karaladılar
bende biraz farklılık yapayım dedim
abim ; yeni projen çok güzel ...
inşallah çok güzel bir şekilde sorunsuz toplamanı ve binmeni gazlamanı dilerim :)
güç olarak ; kaç hp hedefliyorsun abi ?
hilmi araban onceden cok ciddi yuruyordu ama bu sefer ki secimlerin cok fena, blok hazir mi geldi burada mi topladin? traction i ciddi manada cozebilecekmisin bu gucle, zaten sende yazmissin esas aktarma uzerine calistim guc zaten var diye ama bu gucte fwd yi TR asfaltlarinda tutturmak ciddi zor geliyor bana, umarim tutunur ama.
Abi herşeyi burda ben kendim yaptım
stock sleeve gene
yüksek sıkıştırma
turboyu da 72mm e gecmeyi planlıyorum
tutunma olayına gelince USA de ne yapıyorlarsa bende aynını yapıyorum hiç eksigim kalmadı çok şükür
bakalım eskiden tutunması yolda iyiydi draglarda basınc acık 1 2 boş geciodum
şimdi ne olcak bende bilmiyorum :)
Hilmi hayırlı olsun yeni motorun , Allah keyifle kazasız belasız dertsiz kullanmayı nasip eder İnşallah :)
Şanzıman ile ilgili sıkıntılarım wardı son dönemlerde iyice arttı bu , 4 ün synchro su iice folloş oldu yüksek devirde vites atılmaz hale geldiğinden çıkma temiz şanzıman arıyordum uzun süredir , 2 tane buldum ve getirdim , yrn elimde olucak şanzımanlar hayırlısıyla , havalar biraz daha düzelsin çıkarız senle bi akşam yada sabah erken :)
turboyu büyütmüş hemen 72mm'e hilmi miller'a baglamis eyvah :D:D guzel olucak guzel VHTli pistte guzel tutunur
http://image.hondatuningmagazine.com...on_gt4272r.jpg