abi bu arabaya Callos front end yapsana kafadan :D aero artar kilo düşer Bogart jant bide m/c lastik :D okadar parça var bunları yapsan süper olur
örnek resim
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Printable View
abi bu arabaya Callos front end yapsana kafadan :D aero artar kilo düşer Bogart jant bide m/c lastik :D okadar parça var bunları yapsan süper olur
örnek resim
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kilit ne marka yüzde kaç oranlarda bi değişiklik olacak mı eskiden yanlış anlaşılmasın şahsi gördüğüm ikl iki vites fazla sarıp 3 de hafif lagımsı bi ifade 4 de insanlık dışı yürüyerek 12.1 yapıyodu düşük basınçla eminim çok daha iyi tutunup daha iyi süreler çıkartacaktır yeni süspansiyon parçaları çok güzel titanyum wolan ayrı bi dünya maşallah şimdiden
hilmicim çok özel değilse
vtec iptalmidir yeni setupta ?
stroker kit custom isteğe bağli bir kitmi yoksa hazır kitmidir ?
krank ve piston kaç mm ?
kilit Mfactory hellical
kilitsel bir sıkıntım yok abi
son yarış basıncım biraz yüksekti
bizim burda otobanda drift box ile drag lastikleri ile yaptıgımız testlerde 11.7 e kadar inmiştik
son yarışta drag lastiklerim bagajdaydı ama seeding de 12.1 yapınca takma gereksinimi duymadım cünkü corvette 11.4 yapmıştı :)
kupaya oynadım 1nciligi aldım döndüm
gelecek sezonda süreye oynuyacam artık Allah nasib ederse
Ahmet abiyi yanliz bIrakmak istemiyorum keyifli cekismeli bir sezon olur insallah
Senin gibi bir markaya, bir arabaya gönül verip, yıllarca aynı araç üzerinde ilerleyen kişileri takdir ediyorum.
Allah gönlünden geçen süreleri elde etmeni nasip etsin.
Tesekkurler mert abi
Senide gecicem :)
Insallah
Hayırlısı ile biter inşallah. Honda ismini daha da yukarılara çıkartıyorsunuz.
aracın bitmiş ağırlığı ne olur tahminen. yakıt + sürücü. ?
Tartmak lazim ama surucu dahil 1100 un altinda olmaz
Mert abi ne zamandir gorusmuyoruz
Arayi cok actin azcikta bu bebelere ugra:))
Hacım hacim doğru seçim olmuş :) bende biraz yoğrulayım bir sonraki plan 2.4 tabanlı olacak. 45psi da umarım istediğin tutunmayı sağlarsın. Kapakta standart arp ve metal contamı takıyorsun yoksa farklı bir plan varmı?
Allah gönlüne göre versin
ARP ler standart
Conta oem
Herseyi test etmekte fayda var bozulana kadar ucuzu :)
Maşallah.. Şu güne kadar ki haliyle Hulk zaten adını kanıtlamıştı. Projede bir gelişme var mıdır? Merakla bekliyoruz :)