siz yarısın kaybeden arabayı techturkeye bagıslasın:D
Printable View
siz yarısın kaybeden arabayı techturkeye bagıslasın:D
milli servete zarar filan derler mahkemeydi flandı uğraşırsınız :D siz kazanılan arabayı bana verin abicim ahaha :D mezarcı mode on :D
2elim kanda da olsa gelıcem konyaya.
mevzu soda ash ise ben çözerim o işi her gün 3000 ton üretiyoruz eti soda da çalışıyorum. bu konuda yardımım dokunacaksa her türlü hazırım. yanlız soda külü su yada sıvı maddeler ile karıştığında çok kaygan bir hal alıyor tutunmaktan çok daha cok patinaja sebep olacağı kanısındayım. tekrar söylüyorum soda ile alakalı bir çalışma olacak ise isteyene istediği kadar numune yollayabilirim test için.
VHT 300hplik bi arabada 1-2 boy etkiliyorsa 700-800lik saran araçlarda 3-4 boy etkiler beygirle orantılıdır :)
konyanın rakımında bu süreleri yapanlar, akhisarda tr rekoru kırarlar :) ama nedense konyada 13 yapanlar akhisarda 15-16 yapıyor :)
yuklicem cekiciye 2-3 takım akis şaft maft diff. orda fahiş fiyattan satıcam :D
vht cok ciddi fark ettiriyor , normal yol lastikleri bile olsa tutunma muazzam , sokakta 4 bin devirde kaldirip yigilmadan yururyen araci vhtli pistte 6 binde kaldirsaniz dahi yigilma olabiliyor . zaten patinaja dusen araclar ciddi guclu olmasi gerekli , o tip bir pistte . Akhisari bilemem ama vht ciddi saniye farki cikartir , ha bi solusyonlada bitmiyor tabi , pistin bakimi , asfalti da cok onemli .
ayar ne zaman bıtecek? ne zaman gorecegız arabayı yollarda,pistlerde? suan ne asamada hulk?
akhisardaki VHT'li pist işi bu seneye yetişmez heralde çünkü pist oldugu gibi duruyor başını kazmışlar sadece hiç bir işlemde yapılmıyor :)
Sayko maşallah..
Şimdi güncel hedef ne olcak pist te ne zaman görecegiz ilk
Alet gergin :)
araç kaç kilo şu haliyle ?