cok psikopat olmus motor ve sase resmen
Printable View
cok psikopat olmus motor ve sase resmen
fotoğrafları hesap makinesi ile mi çektin ne yaptın :D
hilmi kadran üzerindeki göstergeleri sensörlerini ve bunların kablollarını söksen tahminim bi 10 kg hafifler araba :D
ciddi hizlı bir araba ve ben okadar sökük görünce korktum giderken düşünemiyorum biraz tehlikeli değilmi roll cage felan düşünmüyormusunz
Stack var işin ucunda :icon_tup:
hilmi ne çeşit bi manyaksın sen ya:D
Bu hafta inşallah
yüce mevlam gönlünüzdekini versin size türkiyenin en hızlısı sizdiniz yine sahnelere dönüşünü merakla bekliyoruz
Evet bir güncelleme benden olsun,
Perşembe günü aracın son halinin ağırlık ölçümünü yaptık sürücüsüz ve sürücü ile 2 ölçüm yaptık, sonra dyno üzerinde Özgün Dr'ECU nun sihirli parmakları ile dokunuşunu yaptı :) 25 psi basınç bastık, 30 psi basınç açtığımızda gaz kelebeği hortumu yerinden çıktı 2 şer kere aynı şey tekrarlayınca ve geç saate kaldığımız için 30 psi değerini göremedik.Cuma günü gaz kelebeği ve girişindeki hortum bağlantısını düzelttik şuan bir problem yok çok şükür. 30psi ile tekrar son bir dokuşunu yapıcaz, oem gömlek olduğu için bu aşamada fazla basınç açmayı planlamıyoruz, ama extra olarak dışarda bir blok hazırlığı sürdürüyoruz. :) hedef 45 psi :)
25 psi da dyno dynamics te 688hp gördük, usa de çok kullanılan dynojet ile arasında %10-11 arasında fark var.
Sürücü ile (Hilmi) 1042kg
http://imageshack.us/a/img837/6775/img20120922wa003.jpg
Sürücüsüz 908kg
http://imageshack.us/a/img525/1709/img20120922wa002.jpg
Hulk 6765 Turbo 25psi 688hp@dynamics
http://imageshack.us/a/img35/3719/img2012092100036.jpg
şu an araçta nos yok, devir 8800, yakıt e85 kullanıyoruz. 25 psi. ateşleme stock.
Bir sonraki aşamada, +100shot nos, devir 9100,yakıt e98, 45psi, m&w ateşleme olucak.
The Avengers - Hulk vs Loki (funny fight) - YouTube
hassikome. 25psi ile bu sonuç alındıysa 45psi+nos düşünemiyorum. traction control var mı???
bilal abi bu bir hazırlık mı önden çekerler için ?? hilmi herhangi bir hazırlık yapmayı düşünmüyorum demişti kararını değiştirdi mi ?
Son yapılan değişikliklerden sonra, biraz zaman problemi yaşadığımızdan ayarını düzgün yapamamıştık, özgün 1 saat yolda bakabilmişti. 97 oktan+toluen ile.
Şimdi yakıt e85 yapılıp, dyno üzerinde sakin kafa bakma şansını bulabildi. Sonuç zaten ortada. Geç vakit olduğundan askeriye ye fazla ses gitmesin diye 25 psi basınç üzerinde de çok fazla gitme şansı bulamadık, 25 psi daki max güç değil diyebilirim. Bu setup ile 30 psi de optimum gücü yakalamak şuan için amaç.
Tekrar bakıldıktan sonra yeni dyno verisini paylaşırım. benim beklentim 30 psi da dynamics te 730hp. (usa dynojet te 800hp)
Hilmi yi tanıdığım kadarı ile kimse için araç hazırlayacak biri değil. Amaç kendimizi geliştirmek.
Bilal tesekkurler guncelledigin icin
Dyno videosunuda ekle istersen belki buna supranin beygiri diyen Cikabilir
Sonu 88 li ya:)
Onatcim kimseyle denemek icin yapmiyoruz bu isi
Ben bilal ve cemin baskisi ile araci cikarttim garajdan ugrastik beraberce
Daha yuksek gucler icin farkli bir blok olusturuyoruz amacimiz stock sleeves turkiye rekoru 2000 cc de baska bir amac icin degil
Basta aracimin zayiflamasi icin 2 haftasini veren kardesim spiral ahmete
Benimle beraber gecesini gunduzune katan bilal cem ozgun ve batikana tesekkur ederim
Allah sizden razi olsun
Ozellikle belirtiyorum bu kimseye korku vermek falan icin degil aracimin beyni bile benim degil bilalin onlar israr ettikleri icin cikarttim araci kimseye hirsim falan yok
akhisara gelmiyorsun galiba
beytileride hazırlamıştım bol yağlılarından
merhabalar. bu soruyu pek fikrim olmadığı için soruyorum, 500-600 hp gibi güçlerde civic'in yere tutunabilmesi için neler yapmak lazım? gerçekten çok zor bir şey olur bu aracın yola tutunabilmesi sanırım. teşekkürler.