maşallah :) ayarlardan sonraki halini de bekliyoruz...
Printable View
tutunur tutunur : ) maşallah Allah nazardan saklasın kardeşim..
nitrous olmadan 100-200 km/h drift box ile ölçtünüz mü?
headers ve egzozun markası nedir acaba
bizim arkadasın c6 ya corsanın z06 için olan egzozunu taktık ses inanılmaz oldu
hocam fotoğraflardan karakteri belliydi ama videodanda kanıtladı harika bir iş çıkarmışsınız
umarım ankara caddelerinde denk gelir canlı canlı duyarız
kazasız belasız....
Hayır ölçmedik. O videodaki ve ogünkü 1-2 gazlama dışında araçla deneme yapmadım.
Headers ve X-pipe Kooks, son susturucu Borla. Borlanın x-pipeı elimde kaldı, isteyen varsa verebilirim :)
Teşekkür ederim :)
maşşallah ayarsızda olsa deli gibi gidiyor.Kazasız belasız gazlamalar.
armağan x-pipe c5 z06 ya uyuyormu??
ben arabayı yarın teslım alıyorum armağan,ıkı dakka bı ıskender ustaya gotururum orda sorarım,eger uymuyorsa senıde yormamıs olurum,yada borla nın turkıye dıs.atahan abıye sorarım eger uyar olur derse telleşiriz,keza suan sonlar borla uyacagını tahmın edıyorum..
Hayırlı uğurlu olsun diyelim kazasız belasız kullanırsın inşallah :) Ben daha geçen gün iskenderdeydim sordum o bilmiyor denememiş. Atahan Bey bilebilir belki. Sen bir sor bana haber ver o zaman, dediğim gibi en kötü yollarım bakarsınız iskenderin orda.
tesekkur ederim cok saol iyi dileklerin için :) yarın öğlen gibi arıycam atahan abiyi,uyar derse veya aksını solerse ıkı sekıldede haber verırım sana,uydurma bısey yapmak ıstemıyorum acıkcası,ki zaten senın yardımınla headers sıparısı vermek ıstıyorum,kıt ingilizcemle bıraz zorlanıyorum :)
Harika gidiyor beyaaa :)
Maşallah camaroya gerek kalmadı armagan :)
son dakika talihsizligi oldu'arabayi almaktan vazgectim armagan..satan arkadasimiz cok yogun is adamiymis vakit ayirip devretmeye bile 3 gundur gelmiyo,toplantim var bilmem neyim var..sinirime hakim olamadim ipler koptu ne yazikki..hayirlisi degilmis diyelim :)
((hakotech))