tutunur tutunur : ) maşallah Allah nazardan saklasın kardeşim..
Kendini büyük gören yahut kibirli kibirli yürüyen kimse Allah'ın huzuruna, Allah kendisine gazablanmış olarak çıkar" (Ahmed b. Hanbel, II, 118).
nitrous olmadan 100-200 km/h drift box ile ölçtünüz mü?
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
headers ve egzozun markası nedir acaba
bizim arkadasın c6 ya corsanın z06 için olan egzozunu taktık ses inanılmaz oldu
Team PAŞAOĞLU
hocam fotoğraflardan karakteri belliydi ama videodanda kanıtladı harika bir iş çıkarmışsınız
umarım ankara caddelerinde denk gelir canlı canlı duyarız
kazasız belasız....
maşşallah ayarsızda olsa deli gibi gidiyor.Kazasız belasız gazlamalar.
Hayırlı uğurlu olsun diyelim kazasız belasız kullanırsın inşallahBen daha geçen gün iskenderdeydim sordum o bilmiyor denememiş. Atahan Bey bilebilir belki. Sen bir sor bana haber ver o zaman, dediğim gibi en kötü yollarım bakarsınız iskenderin orda.
tesekkur ederim cok saol iyi dileklerin içinyarın öğlen gibi arıycam atahan abiyi,uyar derse veya aksını solerse ıkı sekıldede haber verırım sana,uydurma bısey yapmak ıstemıyorum acıkcası,ki zaten senın yardımınla headers sıparısı vermek ıstıyorum,kıt ingilizcemle bıraz zorlanıyorum
![]()
Harika gidiyor beyaaa
Maşallah camaroya gerek kalmadı armagan![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
son dakika talihsizligi oldu'arabayi almaktan vazgectim armagan..satan arkadasimiz cok yogun is adamiymis vakit ayirip devretmeye bile 3 gundur gelmiyo,toplantim var bilmem neyim var..sinirime hakim olamadim ipler koptu ne yazikki..hayirlisi degilmis diyelim![]()
((hakotech))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)