Abicim 286 hp lik o M3 arabasında kaç silindir var?? Sanırım 6 demi. Seninki 4 yani seninki bu hesaptan bile 340cc den aşağı olmayacağını gösteriyor canım kardeşim. İnan kafaya sarmak büyüklük taslamak falan değil. Yanlış malzeme uyarıyorum sadece
Printable View
Abicim 286 hp lik o M3 arabasında kaç silindir var?? Sanırım 6 demi. Seninki 4 yani seninki bu hesaptan bile 340cc den aşağı olmayacağını gösteriyor canım kardeşim. İnan kafaya sarmak büyüklük taslamak falan değil. Yanlış malzeme uyarıyorum sadece
1.8 t 225 bam larda bıle 386 lık enjektor var orjınalınden,enjektor konusunda aynı dusuncedeyım bende
Arabada 4 tane enjektör olsaydı haklıydınız. Sağolun yorumlarınız için. ;)
.............................
İşinize geliyorsa. Önümüzdeki hafta videolarını görürsünüz. Kolay gelsin.
hiç işimize gelmez böyle birşey, çok rencide oluruz
...........................
...........................
herkes yorumları için sağolsun. Hep beraber görelim ne olacak. Biz olmayanı yaptık. Herkes nasıl honda bmw grubunda vesaire grubunda ustaysa bizde volkswageb grubunda ustayız. İddiamda yok şunla yürütcem bunu delcem gibi ben sadece sorunsuz bir makine yaptığımıza inanıyorum. Kimseye de gider yapmıyorum. İyi akşamlar dilerim.
araç nezaman bitiyor nekadar rodaj yapmayı planlıyorsun ?
vaayy kardeşim hayırlı olsun
Bu arada beni tanıdın mı bilmiyorum
abf guzl motor kazasız belasız.
280cc kasar biraz ama söylede bisey var, daha önce tek silindire cift injeksiyon uygulamasi duymustum. belki o sekilde olabilir. bunun ne getirisi ne götüsü var bilmiyorum ama yürüyordu arac. belki bu da o sekildedir.
birde eski audilerin 20V 5 silidir turbo motorlarinin kol ve pistonlarinin golf III ve corrado 2 lt 16V de, turbolarken kullanildigini bililiyorum. simdi ki kollar ve pistonlar nekadar dayanir bilmem ama audi nin kiler 280+ diyorlardi. belki lazim olur ile yazdim.
listeye bakarken enjektör kısmında takıldım bende dah büyük bi seciçm yapman gerekebilir 330 cc de 250+ dan sonra sıkıntı yaşabilirsin seçeceğin enjektor bundan daha büyük ve pompanında bunu desteklesi lazım
kolay gelsin