Uzun soluklu bir işe giriştin iyide yaptınAracı iynn ibonun sayesinde tesadüfen bulundu kasası içi dışı baya diri inşallah istediğin gibi olur.Parça getirirken yaşadığın sıkıntılarıda yakından görüyoruz elimizden geldiğince procene destek olucaz
![]()
Uzun soluklu bir işe giriştin iyide yaptınAracı iynn ibonun sayesinde tesadüfen bulundu kasası içi dışı baya diri inşallah istediğin gibi olur.Parça getirirken yaşadığın sıkıntılarıda yakından görüyoruz elimizden geldiğince procene destek olucaz
![]()
İzzet manifold için çok teşekkürlerdaha neler var neler, gelen varmı acaba oaralardan? senin parçaları da aldım baya oldu, bitürlü daha gönderemedim haberin ola.
İşin içinden çıkamayıp atmış arabayı sokağa, fiyat baya baya uyguna geldi, clio RS in üzerindeki parçaları satıp aldım, artık sen hesap et
İnşallah emeğe değer, bu arabalara değer katan ve diğerlerini teşvik eden Shep oldu, yıllardır adamın rekorlar geçilemiyor neredeyse, 7sn nasıl çıkıyor ben hayret ediyorum hala.
Sorma şef ya, parçalar sen kapıya kadar gel, adreste böyle biri yok diye dakikasında yurt dışına iade etsinler. Neyseki sevenimiz çok, parça parça gelecek artık. Bi ara gel de elin değsin![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Çok teşekkürler Bora, hacim şu anda sabit ilerde motor kırarsak farklı bir kombinasyon var aklımda ozaman 2.3 e geçebiliriz belki
Günay selamlar, Aem kasnaklar siparişten sonra backorder oldu malesef, şu anda bekliiyorum eğer yetişmezse başka yerden sipariş edicem o yüzden marka belirtmedim. Bi tavsiyen mi olacak?
amin aminBi elini dey bakalım uğurlu gelir belkii
![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Anladim saglik olsun aem'in backorder urunleri cok uzun surmez parcalari aldigin yere sor baska distributorlerin elinde bulabilirler en kotu amazon.com da var ordan alsin gondersin sana 3 kurus daha az kar etsin projeyi aksatmamis olursun![]()
Bunun yaninda Brian Crower ve bir kac firma daha aslinda Fidanzanin kasnaklarini kullaniyorlar diye duymustum eger stokta fidanza bulabilirlerse onu da dusunebilirsin ya da Skunk2... Eger butcede sikinti yoksa Greddy ya da Tomei de iyi olur tabikide...
Bu arada az once ogrendim stokta var sanirim backorder degil artik istersen tekrar sor Baturalp
#AEM 23-830BK
Sonunda hep beklediğim projegerçektende bu araçların 92 öncesini , hele ki otomatik vites olmayanını bulmak sıkıntı Türkiye'de elinde olan da abartılmış fiyatlar istiyorlar. Zaten arabayı aldın mı bi o kadar daha masraf yapman gerekiyor. Hayırlısı olsun. Elimden geldiğince takip edecem konuyu . Yardımcı olabileceğimiz bişeyler olursa elimizden geleni yaparız
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
"Diamond Star Motor" vehicles
Pauter kollarımız, Manley pistonlarımız ve ACL yataklarımız geldi. Pauter ler beklediğimizden biraz ağır geldi malesef. 670gr gibi konuşulmuştu fakat 709gr gelidi. Hesaplamalar sonunda uygun görürsek biraz hafifletebiliriz.
Ölçümlerimi yaptım ve boşlukları hesapladıktan sonra rektifiye işlemleri için parçaları teslim almaya Serdar Motor dan Şahin ustam geldi(sağda). Şahin ustam ve bizim Süleyman ustam eskigünleri yadettikten sonra rektifiye işlemlerine başladık![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Kolay gelsin inşallah hedeflenen güçlere ulaşırsınız..
Süleyman ustanız eskiden otomekanik demi çalışıyordu? Bizim ustaya çok benzettimde![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Çok teşekkürler, sizin aracın da görüntülerini merakla bekliyoruz.
Panpa valla bakıyorumda 1 nal tamam, geriye bir at 3 tanede nal kaldı gibi geliyor banaolmazsa yaza bitirme sevdasını ertelemeyi düşünüyorum, yarım olacağına bi sene daha bekleriz tam çıkarız. Yürüyende çok işimiz olacak bakalım zaman gösterecek herşeyi.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Hafif kol istediyseniz neden Carillo gibi bi kol secmediniz.
Pauter'ler zaten cok hafif kollar degil.
aluminyum kol belirli güçlerden sonra daha ideal olur, yataklara daha iyi davranır hem hafifliğinden hem aluminyumun özelliklerinden dolayı ama ömürleri maalesef çelik alaşımlı kollara göre daha az yağ sıcaklığı vs gibi etkenlerden biraz daha kolay etkilenebiliyorlar pauter gerçekten iyi koldur ama birazcık ağırdırtasarımından dolayı birazcıkta size belki negatif etkisi gözlemleyebileceğiniz ilk şeyler belirli güçlerden sonra yataklarınızı biraz daha çabuk bozabilirsiniz diğer kollara göre
körler sağırlar
Amaç hafiflik değil, beklediğimden ağır dedim ben. Pauter lerin lanse edilen ağırlığı 685gr, biz 670gr gibi konuşmuştuk pauter ile fakat bir iletişim kopukluğu olmuş.
Senna açıklamış herşeyi
İşte problem orda, bu kolun bigend ağırlığı h-beam bir kolun komple ağırlığına eşitDediğin gibi bu ağırlık sağlamlığıda getiriyor fakat biryandan devir ve ömür de çalıyor. Bunu optimize etmek için yatakları ona göre seçip boşluğunu ona göre ayarladık, tabi rodaj sonrası bir kontrol gerekecek.
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)