Güncelleme : (Zam değil Heyecan yapmayın)
16.10.2011 tarihli Konya yarışında 14-15 saniye grubu olan ve türkiyedeki en hızlı atmosferik arabaların olduğu grupta kıl tüy farkı ile de olsa birinci olduk.
13.824 sn. ile bu senenin en hızlı zamanını yaptık kendi kategorimizde.
Seelinglerde en iyi zamanları ankara ekibi olarak yapınca 1.sefa,2.ben 3.kadir,4.erkutve pilotu utku akşama kadar soğukta bekledik

Eleme sisteminde sıra bize yaklaştıkça rekabette iyice kızıştı, white rs ve 28 ac 13lü saniyeler çıkarmaya başladı, o sırada sohc dan rekor beklerken akis şanzuman arızası yaşadı, karanlığa kalmamış olsak servis isteyip tamir edebilirdik belkide ama kısmet değilmiş.
White rs le 3 kalkış yaptık, hiç birinde starta dönene kadar kimin geçtiğini anlayamadım, burun buruna, kafa kafaya geçtik adeta, çok zevkliydi, kadir'e teşekkürler buradan.
Finalde Sefanın bmw si ile kalkışlarımızda kafa kafaya bitti, ama arabasının çok güçlü olduğunu hissettim, 3. vitesleri kaçırmasaydı, 1. Sefa olmuştu

Sonuçta Saxo hızlanmaya devam ediyor

Önümüzdeki sene setupımızda değişiklikler planlıyoruz, bir miktar daha hafifleyebilir, tutunması üzerinde durabiliriz, itb'nin ve beyinin hakkını vermeye başlamalıyız.Tabi bu iyileştirmeleri yaparken sağı solu kırılacaktır, Yeterince test yapmamız gerekecektir.