Antalya için güzel bi makina iyi olmuş Maşallahh hayırlı gazlamalar
kemal cannn canları yakmaya ne zaman başlıcaksın olm ne video var ne drag var ne roll var![]()
Dr.Ecu AntaLya
rakip geliyo sana punisheRR![]()
![]()
ıs yogunlugundan dolayı bu ara cok boslamıstım..cok sukur bugun gıdıp ılgılenebıldım..ufak tefek eksıklere hala dewam etmekteyız ama sona az kaldı Allah'ın ıznıyle..
sunroofla ılgılı sıkıntılarımız wardı bugun onu hallettık,
1 mm galveniz sactan plakayı sunroof yerıne gore kestık her bırı 0.6 mm perçinlerle montajladık..
arabanın belkıde en saglam yerı oldu..
sac tavanın egımıne gore alıstırıldı..
perçinde perçin ustaa..
bıtmıs son fotoları..alttan sılıkonlandı ustunede sıyah folyo cektım mı sılah gıbı olucak ınsAllah..
+++
bonus...
ole resımlerden kolay gorunuyoda ustamın cektıgı cıleyı bı bn bılırım bıde bu resım
adamsın seyfettın ustam(acar oto kaporta)..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Kemalcan ver coşkuyu, kazı Akhisar'ı
Nitrous Express » Next Generation Nitrous Oxide Systems » 4CYL GASOLINE EFI (50-75-100-150-200HP) LESS BOTTLE
olm kapatmasaydın sunroof'u kapılar kilitli kalıp açılmadığında lazım oluyordu sana tavandan giriyordunelinize sağlık.sağlam olmuş.keşke o sacın altından perçimlere denk gelecke yerden cam lastiği gibi bir lastik koysaydınız daha sağlam olurdu su ve nem felan almazdı. ama sen işini bilirsin nasıl olsa. Sırf arabaya binmek ve seni görmek için gelecem az kaldı. 1 senedir görmüyorum özledim seni
![]()
birader şu jantlar boyanacak mı Allah aşkına
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
akhisar dragları başlasada en hızlı ekk20 yi görsek![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yeni specleri ile hiç gazlama videolarını göremiyoruz kemalcan alooooooo![]()
Dr.Ecu AntaLya
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)