Geçmiş olsun umarım şikayetin sonuca bağlanır
Printable View
Geçmiş olsun umarım şikayetin sonuca bağlanır
Cüneyt geçmiş olsun , umarım en kısa sürede cevap alırsınız boostlogic den yağ pompası ile ilgili .
büyük geçmiş olsun cüneyt abi.. Allah beterinden saklasın..
bende 3 adet 2jz pompa var elımde cıkma 1 boost logic 2 si oem inceledim hepside aynı yerden sarmaya baslamıs aynı cüneyitin pompa gibi sorun neden sarıyo bence bunlarda aynı yerden sarmaya baslamıs ben kendı pompama sarmamsı icin bi modifiye yapmayı düşümüyorum oraya dişli ve gövdelerde cızıkler mevcut
cuneyt abi,
bostlogıce konuyla ilgili döndunuz mu ? merak ettığim konu o..
Usta sendeki 3 pompa peki toplanmis motorlardan mi cikma yoksa oem fabrika blogundan mi cikma?veya toplanmis bloktan cikanlar ile oem bloktan cikanlarda asinti farki var mi az cok tarzinda? Veya yuksek km ile dusuk km bloktan cikan pompalarda asinti farki varmi yoksa hepsinde gorulen asinti assagi yukari ayni mi?
Cuneyt cok gecmis olsun, bu tip setuplarda beklenmedik bazi sikintilar yasanabilir cok normaldir.
Birkac sorum var sikintinin kaynagini tespit etmekte yardimci olabilecek, sikinti oldugunu nasil anladiniz yag basinci mi dustu, basinc ve devir ne kadardi? On krank kecesinde problem oldumu yerinden cikma, one gelme vs?
Geçmiş olsun valla bi kurban kesin araç için öyle cıkın yola en temizi :)
Ukalalık etmek istemem ama ilgi ile takip ettiğim bir konu.Çok üzüldüm geçmiş olsun.Sanki krank dişlisini sıktıktan sonra yağ pompa dişlisinin çalışma boşluğu kalmamış gibi dişli sıkı çalışmış,pompa ya dayanmış.
çok severek takip ettiğim bir proje idi. sağlık olsun daha iyisini yaparsınız.
boostlogic kesin yokuşa sürecek. bilirkişi raporu temin ettirip dava açın gerekirse setup un parasını yıkın maddi zararı karşılasınlar. manevi tazminat da açın derim.
geçmiş olsun.
iyi dileklerin icin saol korhan.1.5 barda 3. Vitesi 6800 dd bitirip 4'e attigimda ozgun kulakliktan duydu.Arabada rolantide 1 bar, 2 dd'de 2 bar yag basinci vardi...Garage donup baktigimizda max.4 bar yag basinci gorduk.Kecede vs sorun yoktu...Sadece yataklarda ve 1 ve 2. Pistonda hafif cizik vardi.Baska tarafta birsey olmamasi ozgunun dikkati sayesinde...
geçmiş olsun polisaj olmaz sanırım üstündeki sarı made gider
Pauter kaplama Polisaji vs gectim Ben kullanmam...
basınıza geleni paylaşmanız çok ıyı bende sabah yag pompamı söktüm kontrolünü yaptım
resimlerini çektim birazdan paylasacağım ;)