Direksiyon S:
Printable View
Direksiyon S:
siyah zemın kırmızı dikiş süper bır goruntu olusturmaya yetıyor zaten maşallah
abi yanlış anlama ama işçilik çok iyi değil bence :(
birde komple alcantara değilde deri+alcantara olsa bazı yerler özellikle kapı ve pandizot gibi yerler daha iyi olabilirdi gibime geldi ama zevk tabiki ssenin :D
Yok abi neden yanlış anlayayım :) İşçilik güzel ama fotolardan belli olmuyor...prof makinayla çekince daha belli olur ayrıntılar.Deri alcantra konusuna gelince haklısın zevkler ve renkler :)
Ben bu işçiliği 200sx de gördüm çok beğenmiştim , iyi maldan anlarım :)
alcantra bencee cokk ıyı olmuştur fakat resımde bellı olmuyor. yanlız abi herkesın dediği gibi dıkıs hataları var onların yapılırsa ıyı olur. nereye yaptırdınız acaba ? konsol olayı baya bi zorlamıstır
Cok onceleri on konsol falan komple alcantra kaplanms bir ek9 fotosu gormustum bulursam ekleyecegim..
10 numara durusu vardi. Bunun da oyle duracagina eminim sadece guzel cekim istiyor
maşallah abi ufak tefek hataları düzelince daha güzel olur.Alcantra konsol kaplamalarında atma şişme falan yapabilir deniyordu güneşi görünce nasıl bir yapıştırıcı kullandılar bu sorunu çözmek için?
Hacı malzeme güzel de bence dikiş işçilikleri iyi değil, düzeltme şansı varsa ver tekrar yapsınlar.
abi bende bunu sorucaktım :) XoR koray ile araştırmıştık 3m in bi sprey yapıştırıcısı kullanılıyor ama tamda emin değiliz işin açıkcası, sana zahmet sorabilirmisin yapıştırıcı nedir nerden temin edebiliriz diye :) bende konsolumu yapıcam ama bally ile olcak iş değil :D
flock u açtıgım konuda bahsetmiştim 0.5 mm yaptıgıma pişman oldum diye 1.0mm yaptırsaydım devam ederim yoksa flock dan yana sıkıntı yok. kazıdım flock u alcantra yapıcam elimden geliyor sadece yapıştırıcıda patlıyorum :)
konu dışı post için pardon abi :D
abi 0.5 mm dediğin gibi hissiyat SIFIR ama 1.0 mm alcantra kadar olmasada hissiyatı çok iyi.. özgün e yaptırdık ithal malzemeden o çok iyi ama fiyatı yerliye göre x2.. özgünde numune yaptırmıstık ecufast te duruyor..
Gordum ozgundeki malzemeyi oda hosuma gitmedi gokhan + alcantrada dikis oldugundan 1-0 onde basliyor :)