Sen atmosferik yap ben uflerim ayik olllll:D
Ice,gecmis olsun gercekten talihsiz bir olay olmus..
Printable View
Gelişmeleri ilerleyen günlerde yazacağım arkadaşlar...
çok geçmiş olsun allah emeğinizi bo çıkartmaz inşallah milli servet sonuçda
canlı canlıda gördük aracı gerçekten çok güzel.
proje hakkında son bilgileri alabilirmiyiz?
projede son gelişmeler nedir acaba ? bizide bilgilendirirseniz seviniriz. bu arada çok geçmiş olsun allah daha kötüsünü yaşatmasın.
Allah beterinden saklasın geçmiş olsun . Tr deki nadir olan bu projeyi takip etmek çok keyifli . Bu başınıza gelenle çıksın gitsin inşaAllah.
Kolay Gelsin.
Selçuk.
Face'te gördüğüm kadarı ile Diğer projeye ağırlık verildi Supra için sanırım parça üreticisi ile görüşmeler sürüyor,
Cüneyt abi kayda değer bişey olduğunda yazar zaten,
Slm arkadaslar.Islerimin yogunlugundan foruma yazamiyorum.Supranin yeni setup icin parcalari Allah kismet ederse 10 gun icinde elimiz de olacak.Kismet olursa yilbasindan once bitecek butun isler.Boostlogic olayina gelirsem tabiri caizse KIVIRDILAR ! Bende elimden gelen maddi manevi herseyi yapacagim onlara karsi.Gelismeleri ilerleyen gunlerde yazarim.Bunada cok sukur Allah beterinden saklasin herseyde bir hayir vardir diyorum...Ilginiz icin hepinize tesekkur ederim :)
İlk basta olumlu yaklaştılar...Masrafı karşılamaya ama sonradan sizin masrafınızı ödersek baskaları da hak talep edebilirler deyip lafı çevirdiler !!! Yinede üstlerine ne düşüyorsa BİlLGİ olarak :) Yardim etmeye hazır olduklarini ve 1 adet yağ pompası göndermeyi teklif ettiler.Cepten yazdığım için yuzeysel yazdım dialogları.İslerimin yoğunluğundan ilgilenemiyorum su an bu olayla ama daha sonrasi ustune dusecegim !!! Bu arada hatalarını kabul ediyorlar ama modifiyede böyle seyler olağan deyip isin icinden çıkmaya çalışıyorlar.Ama bu is elma armut meselesi değil ve ortada büyük bir ihmal ve işçilik hatası var.Amerikalılar böyle konularda çok kaypaklar maalesef ...
Senin daha önce yaşadığın olay ne ?
Kaypaklar ama en azından bizim vatandaşımız gibi (sözüm meclisten dışarı) cevapsız telefon mail ortalardan kaybolma gibi numaralar yapmıyorlar.. Ustune düşerseniz bir sonuca ulaşacağınız belli, onlarda kendilerinin ne kadar ciddi bir firma olduğunu bu şekilde kanıtlamış olurlar ve sattıkları mallarda daha dikkatli davranırlar.. Projenize de maşallahtan başka birşey denmez herhalde..
Hatalarını kabul edip diğer kişilerde ister dedilerse zaten bitmişler. Son kere söyleyin karşılmakları için son şansları olduğunu, kabul etmezlerse rezil edin internette onların yazılarınıda koyun.
Son durum nedir Cüneyt abi ?
gelişme var mı ?
Kırmızı fena kırmızı nazar değmesin hergün peak sayfasından takip ediyorum. Supra şuan bekliyor sanırım.
Selam...Yeni setup parcalarimiz su an gumrukte kismet olursa pazartesi cekecegiz ve en kisa zamanda baslayacagiz birlestirmeye...Uzun zamandir aklimda olan ama yaptirmaya vakit bulamadigim alcantra kaplamaya vakit buldum bu sorun nedeniyle :) Araba su an dosemecide ve heryeri siyah alcantra kaplaniyor...Gelismeleri ve resimleri ilerleyen gunlerde paylasirim...
fotoları merakla bekliyoruz abı,işerınızın rast gitmesı dıleğiyle...
Bu sefer nazarsiz insaallah cuneyt abi