abiler ne zaman izleyeceğiz peki bir hpf vs 2jz düellosunu söyle ağız tadıyla arabian style :) her aklıma geldiğinde birisi diğer öteki düşüyor aklıma acaba yürüseler ne olur kendimi yedim içten içe :)
Printable View
abiler ne zaman izleyeceğiz peki bir hpf vs 2jz düellosunu söyle ağız tadıyla arabian style :) her aklıma geldiğinde birisi diğer öteki düşüyor aklıma acaba yürüseler ne olur kendimi yedim içten içe :)
maşallah son halinin videolarını beklioruz...kral alet :)
cuneyt abi allah utandırmasın cok iyi gidiyorsunuz masallah...
bu arada TT m3 vs ice supra denemesini eminim herkez sabırsızlıkla bekliyordur.
extra olarak bu 2 aracla denemesini istediğim birde armageddon var (bizim istememizle olmaz tabi ama nacizane :D ) of of sabahlar olmasın :)
Tt m3, ice supra, gtr, dengi araclar, busalar vs pazar sabahi yollar bosken gazlasa, hd cekinler yapilsa butun acilardan vs.... Bekliyoruz boyle bir action :)
esasen mantıklı dusununce bu aracların yanyana gelip sıkmaları biraz zor gozukuyor TT m3 'ün imzasındaki videoya dikkat edersek aracın kontrolu bom bos yolda dahi oldukca zor esit guclerdeki 2 aracın yanyana sıkarken cıkabilecek bir kontrol kaybı mazallah cok kotu sonuclarda dogurabilir cok dikkat etmek lazım...
Lastik ısıtma...
http://m.youtube.com/#/watch?desktop...EC6kK6lA&gl=US
1-2 full sardi 3'te debriyaj kaçırıyor bırakıyorum 12 kusur yapmisim.
YouTube - Broadcast Yourself
Abi Launch yok mu yav?
Bu arada nos ve methonol yok.Deneme kalkışı oldugundan 1.3 bar'la kalktım.Debriyaj koyvermesey di 2.3 basacaktım...
Ama malesef dragda fazla basınç ve büyük turbo iyi süre çıkacağı anlamına gelmez yürüyen , güç, lastik ve şöför kombinasyonunun iyi oturması lazım o yüzden deneme yanılma önümüzdeki 1-2 sezon sonra tam tamına hakkıyla yürütürsünüz aracınızı
Tabii ki Onumuzde ki maclara bakacağım :)